Facebook 5 Tähteä Tekstin Arvosteluts

 

Kaikki arvostelut 100% todellisia! Vain 5 tähteä ilman kommenttia hyväksytään vain niille sivuille, joissa on aktivoituja arvosteluja. Arvostelut tulevat kaikkialta maailmasta. Varmista, että sivu on asetettu julkiseksi.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


5 Facebook
Arvostelut

$9.99


10 Facebook
Arvostelut

$12.99


20 Facebook
Arvostelut

$24.99


50 Facebook
Arvostelut

$58.99


100 Facebook
Arvostelut

$111.99


500 Facebook
Arvostelut

$308.99

Osta Facebook-viiden tähden arvosteluja

Kaikki tietävät Googlen arviointijärjestelmästä, joka ei vaikuta ainoastaan vain ihmisten mielipiteeseen vaan myös haluun ostaa jonkun esineitä. Se vaikuttaa myös siihen, kuinka usein sivua näytetään ihmisille. Facebookin 5 tähden arvosteluissa näemme samanlaisen tilanteen. Arviot vaikuttavat siihen, kuinka usein näemme jonkun sivun. Tästä syystä ihmiset valitsevat ostaa Facebook 5 tähden arvosteluita.

Useimmat uskovat, että muutokset johtavat edistymiseen. Luultavasti Facebook ajattelee samalla tavalla. Se muutti järjestelmäänsä ja nyt yksinkertaiset FaceBook-käyttäjät näkevät sellaisia ​​julkaisuja, joista voi olla hyötyä heille. Mutta tämä järjestelmä on tietysti niin monimutkainen ja hienostunut, että se käyttää muita signaaleja ja periaatteita.

Esimerkiksi, jos jollakin sivuilla on positiivisia tekstikommentteja, ihmiset arvostavat sitä korkeasti, mikä näkyy sillä, että he jättävät viisi tai neljä tähteä. Ja toisella sivulla on useita arvosteluja ja yksi tai kaksi tähteä. Emme edes pidä sellaisia ​​sivuja, joilla on negatiivista palautetta ja tähdet alle kolme.

Kahdessa ensimmäisessä tapauksessa mikä sivu valitsi kuluttajan, joka haluaa ostaa jotain? Todennäköisesti ensimmäinen, jolla on positiiviset tekstiarvostelut ja korkea tähtimäärä. Siksi yritysten omistajat, vähittäiskauppiaat ja ihmiset, jotka haluavat tulla tunnetuiksi, mainostavat Facebook-sivuja ostamalla Facebookin 5 tähden arvostelut.

Kuinka viiden tähden arvostelut vaikuttavat Facebook-sivuihin?

Useimmat ihmiset ymmärtävät, että positiivisilla arvioilla on arvoa sivun markkinoinnissa. Kuka haluaisi käydä sellaisella Facebook-sivulla, jolla on vain kielteisiä sanoja sisällöstä, täällä myytävästä tuotannosta jne.? Ehkä ihmiset vierailevat siellä, mutta eivät ehdottomasti seuraa sitä, ostavat tuotantoa tällaiselta yrityksestä jne.

Itse asiassa sitä ei ehkä edes näytetä ihmisille. Tämä sivu on tietysti jonkin henkilön Facebook-hakupyynnön tuloksissa, mutta sitä ei ehdottomasti näytetä ihmisten kotisivuilla Facebookissa.

Facebook-tähtiarvostelujen määrä ja laatu vaikuttavat useisiin asioihin:

  • Hakutuloksena sivu näytetään jossain niiden sivujen alapuolella, joilla on parempi maine arviointien määrän ja laadun suhteen.
  • Tällöin Facebook-kansalaiset eivät edes harkitse vierailua tällaisella sivulla, jos siellä on paljon profiileja, joissa on tähtiä ja arvosteluita. Jotta voidaan parantaa mahdollisuuksia altistua suuremmalle joukolle FB-kansalaisia, Facebookin 5 tähden arvostelujen ostaminen olisi järkevä päätös.
  • Tämän sivun näyttötiheys niille, joita ei ole tilattu. Ei ole salaisuus, että on olemassa mahdollisuus esiintyä jonkun Facebook-kotisivulla, vaikka henkilöä ei ole tilattu tai jos hän edes ”pitänyt” tai kommentoinut tätä sivua.
  • Jos yhdellä sivulla on positiivinen viiden tähden arvostelu, se on pitänyt siitä, sen julkaisut jaetaan, niin se voidaan näyttää ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita tämän sivun aiheeseen liittyvistä aiheista. Mutta jos profiililla ei ole arvosteluita, tähtiä jne., sillä ei ole mahdollisuuksia näkyä jonkun kotisivulla Facebookissa.

Kun otetaan huomioon edellä mainitut tavat, joilla Facebookin viiden tähden arvostelut vaikuttavat sivun suosioon, Facebookin 5-tähden arvostelujen ostaminen saattaa vaikuttaa positiivisena lähestymistapana.