Facebook Kommentteja

 

Kaikki kommentit ovat 100% todellisia! Tule ympäri maailmaa. Kommentit alkavat 1 – 12 tunnin kuluessa. Nopeus on keskimäärin 50 – 200 kommenttia päivässä. Kommentit voidaan jakaa eri viestien välillä.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


5 Facebook
Kommentteja

$2.99


10 Facebook
Kommentteja

$7.99  $3.99


20 Facebook
Kommentteja

$25.99  $12.99


50 Facebook
Kommentteja

$27.99  $13.99


100 Facebook
Kommentteja

$47.99  $23.99

Miksi kannattaa ostaa Facebook-kommentteja nyt?

Facebook-kommenttien ostaminen voi olla hyödyllistä monista syistä. Useimmiten kaiken on oltava hyödyllistä markkinointia ja online-kasvua, varsinkin jos ajatellaan kuinka suuri kilpailu yrityksissä ja kaupallisissa FB-tilissä nykyään. Oikeat Facebook-kommentit voivat antaa käden apua kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tällaisesta. 

Jos olet juuri aloittanut tilisi ja tarvitset epätoivoisesti palautetta tai kommentteja, jotta profiilisi näyttää elävältä ja kehittyvältä, voisit odottaa kommentteja Facebookissa tulevan tieltäsi.

Mutta samalla kun teet niin, muut vastaavat tilit ostavat jo kommenttejaan Facebookiin ja luovat tililleen terveellisen ja mainostetun ilmeen. Seurataksesi niitä ja tehdäksesi kilpailusi, sinun täytyy myös roiskua joihinkin Facebookin kommentteihin. Nämä auttavat sinua helposti asettamaan tunnelman profiilillesi, tekemällä siitä täynnä mielipiteitä ja positiivisia kommentteja, jotka tulevat todellisilta käyttäjiltä.

Facebook-kommentit positiivisilla mielipiteillä ja hyväksymismerkit auttavat varmistamaan, että jo sinulla on suuri yleisö, joka tietää, että sisältösi on riittävän hyvä tarkistamaan se ja pitämään siitä.

Miksi mainostaminen on välttämätöntä?

Jotkut ihmiset ajattelevat, että jos he seuraavat vastavuoroisesti, esimerkiksi lähettävät postia ja jättävät kommentteja muille ihmisille, he lisäävät riittävästi mahdollisuuksiaan saada tykkäyksiä, kommentteja ja postituksia myös Facebookissa.

Valitettavasti tämä temppu on epäonnistunut 2000-luvulta lähtien, kun ensimmäiset verkkokehityspalvelut ilmestyivät ja alkoivat saada ensimmäisiä asiakkaita. Nyt ihmiset eivät halua viettää aikaa ilman mitään jättäen roskapostin Facebook-kommentteja ja maksavat mieluummin rahaa kunnollisista palveluista. Facebook-kommentteja on paljon helpompi saavuttaa käyttämällä kaupallisia tapoja ja tekemällä yhteistyötä kunnollisen online-promoottorin kanssa.

Miksi Viplikesin kommenttipaketit ovat parempia kuin kilpailijoidensa?

  • Viplikesillä on yksi suurimmista alennusten ja myynnin ohjelmista. Ne ovat melko usein verkkosivuillamme ja sisältävät paljon vaihtoehtoja myös Facebookille. 
  • Viplikes pystyy tarjoamaan sinulle Facebook-kommenttipaketteja ja joukon muita vaihtoehtoja mistä tahansa oletkin tulossa – meillä on paketteja ja palveluita saatavilla melkein missä tahansa alueella. 
  • Mielestämme toimitusnopeus on myös melko tärkeä ostettaessa kommentteja Facebookiin. Siksi toimitamme aina ajoissa eikä koskaan viivytä tai lykätä. Ensimmäiset Facebook-kommenttisi ovat siellä 1 – 12 tunnissa toimituksen alkamisesta ja koko paketti saapuu alle 72 tunnissa.
  • Ei niin monet verkkopalvelut, jotka myyvät Facebook-kommentteja, antavat asiakkaalle mahdollisuuden antaa ohjeita, mitä he haluavat nähdä näissä kommenteissa tekstipohjaisesti – Viplikes tarjoaa myös tämän vaihtoehdon. Voit kertoa meille, mikä on tavoitetekstinne kommenttien jättämistä Facebook-profiiliin lähettämällä meille haluamasi sähköposti teknisen tuen sähköpostiosoitteeseen.

Voit selvästi nähdä, että verrattuna mihinkään muuhun online promo-palveluun voitamme kaikilla ehdoilla. Kutsumme mielellämme sinua ostamaan ensimmäisiä kommentteja Facebookille ja varmistamaan, että palvelumme on laadukas.