Facebook Tunteita Postitse Tykkää

 

Kaikki tunteet ovat 100% todellisia! Tule ympäri maailmaa. Tykkää alkaa 1 – 12 tunnin kuluessa. Nopeus on keskimäärin 50-200 kertaa päivässä. Tunteet voidaan jakaa eri viestien välillä.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


50 Facebook
Tunteita Postitse Tykkää

$10.99


100 Facebook
Tunteita Postitse Tykkää

$15.99


500 Facebook
Tunteita Postitse Tykkää

$52.99


1000 Facebook
Tunteita Postitse Tykkää

$103.99


2000 Facebook
Tunteita Postitse Tykkää

$204.99

Miksi sinun on ostettava tunteita FaceBook-viesteistä ja mitä voittoja nämä voivat tuoda kampanjaasi?

Facebook on uskomattoman suuri alusta, jolla on myös monia vaihtoehtoja postitetun sisällön mainostamiseen, esimerkiksi ostaa uusia hymiöreaktioita, jotka kuvastavat erilaisia tunteita.

Et ehkä ole koskaan kuullut näistä? Mitä ne ovat? Facebookissa  tuntemusviestit ilmestyvät todella nopea reaktio jonkun emotikonien sisältöön, joka on helppo ymmärtää ja jättää nopeasti viestin alle. Missä tilanteessa kannattaa ostaa tunteita kuten Facebook-tunteita profiilillesi?

Ensinnäkin voidaan mainita tilanne, jossa henkilö on juuri luonut sivun ja se on toistaiseksi tyhjä – ei seuraajia, ei tykkäyksiä, ei mitään. Tässä tapauksessa suosittelemme aloittamista ja lisäämistä vaihtoehtoja vähitellen – seuraajista ja tykkäämistä Facebookiin lähettämään tunnetiloja, jotka voidaan lisätä järjestäytyneen promootion lopussa. 

Niitä ei voida kutsua välttämättömiksi, mutta ne tekevät siitä, että sivu näyttää viimeisteltyltä, täytetyltä ja uskottavana muille käyttäjille. Facebook-viestin tunteet pitävät parhaiten kommenteista ja muista sisältösi hyväksyntämerkeistä. 

Kun käyttäjät näkevät, että sisältöäsi arvioidaan ja että se on täynnä tunteita, Facebook-tykkäyksiä, he todennäköisimmin jäävät ja tarkistavat myös sisällön.

Facebookissa julkaistut tunteet ovat myös melko hyviä ylläpitämiseen. Jos näyttää siltä, ​​että sinulla on jo kaikki, Facebook-viestien tunteet olisivat hieno ja mukava yksityiskohta, joka lisätään koko kuvaan

Ne tekevät viesteistäsi tutustuneempia ja arvioituja samalla tavalla kuin ensimmäisessä mainitussa tapauksessa, lisäämällä promo-palveluita ajoittain. Se on hieno tapa ylläpitää profiilisi hyvää ilmettä.

Miksi ostaminen Viplikesiltä on paras asia, jonka voit tehdä FB-profiilillesi?

  • Todennäköisesti parasta palveluissamme on, että asetamme usein alennuksia. FB-postausten tunnemerkit alennetaan tällä hetkellä ja ne voivat valita minkä tahansa paketin, jonka hinta laskee 40-50%, mikä on valtava etu sinun! 
  • Tarjoamme myös kunnollisia neuvotteluja ja suosituksia. Sinulla on jo tämä artikkeli, ja voit saada ilmaisia ​​neuvotteluja tunnepitoisuuksista postittamiseen online-päälliköidemme kautta, jotka odottavat sinua jutella melkein 24/7. 
  • Viplikes ei myöskään koskaan saa asiakkaita liikaa ostamaan. Jos tulit ostamaan vasta tunnemerkkiä Facebook-viestiin ja olet varma tehdystä valinnasta, emme koskaan yritä saada sinua ostamaan tarpeettomia asioita. 

Jos olet edelleen epävarma, voit tutustua Facebook-tunneominaisuuksien arvosteluihin, jotka aiemmat ostajat ovat jättäneet verkkosivustollemme – vieritä tämän osan alaosaan ja näe kaikki kiitolliset sanat itse. Saadaksesi kaikki edut ja tekemällä mainoskampanjasi monipuoliseksi ja täydelliseksi, osta itse Facebook-viestiin liittyviä tunteita ja lisää mukava viimeistelyteho tehokkaaseen verkkokehitykseen!