Facebook Fanisivu Postitusta

 

Kaikki osakkeet ovat 100% todellisia! Tule ympäri maailmaa. Palvelu alkaa 1 – 12 tunnin kuluessa. Nopeus on keskimäärin 500-2000 osaketta päivässä. Postin osakkeet voidaan jakaa eri viestien välillä. 1000 osaketta yhtä virkaa kohti.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


50 Facebook
Fanisivu Postitusta

$3.99


100 Facebook
Fanisivu Postitusta

$5.99


200 Facebook
Fanisivu Postitusta

$10.99


500 Facebook
Fanisivu Postitusta

$20.99


1000 Facebook
Fanisivu Postitusta

$33.99


2500 Facebook
Fanisivu Postitusta

$82.99


5000 Facebook
Fanisivu Postitusta

$161.99

Osta Facebook-uudelleenpostaukset

Kun jollakin on yritystoiminnalle tai muulle toiminnalle omistettu sivu, esimerkiksi jollakin on blogi, hän luo säännöllisesti viestejä. He voivat selittää mitä omistaja tekee tässä elämässä tai ilmoittaa uutisista. Mutta ne on nähtävä ja sitä varten tarvitsemme uudelleenpostauksia. Mistä ne löytyvät? 

Miksi uudelleenpostaukset ovat niin tärkeitä?

Todennäköisesti jokainen FB-käyttäjä tietää jo algoritmista viestien näyttämiseksi uutissyötteessä. Ensinnäkin käyttäjä näkee läheisten ystävien, sitten muiden käyttäjien tekemät viestit tai valokuvat ja vasta sitten suositeltujen sivujen tekemät viestit.

Kun joku jakaa Facebookiin, tämä toiminta näytetään kaikille hänen ystävilleen.

On selvää, että jos viesti on jaettu useille ihmisille, se saa omistajalle suosiota. Lisää käyttäjiä seuraa sivua. FB-käyttäjät voivat kiinnostaa omistajansa toimintaa, siitä voi tulla uusia asiakkaita, jos sivu on omistettu liiketoiminnalle. Lisäksi nämä jaetut Facebook-uutiset näkyvät käyttäjän profiilissa. Joten jos ystävä, joka ei vielä ole sitä nähnyt, käy sinun sivullaan, hän saa selville siitä.

Kuinka saada ihmiset jakamaan? Kuinka ihmiset voivat kuulla sinusta, jos he vain eivät näe sinua uutissyötteessä? Meillä on ratkaisu – ostaa todellisia Facebook-uudelleenpostauksia.

Kuinka saada aikaan todellisia uudelleenpostauksia?

  • Voit pyytää ihmisiä jakamaan äskettäin luodun viestin URL-osoitetta , mutta se ei toimi näin.
  • Voit maksaa Facebook-mainoksesta ja näyttää sen sisällön suuremmalle osalle ihmisiä. Mutta katsokaamme, Facebook-mainos on kallis ja toimii vain, kun maksat siitä
  • Parempi idea – ostaa todellisia Facebook-uudelleenpostauksia.

Nämä ovat oikeiden ihmisten tekemiä uudelleenpostauksia. Ne tulevat maailman kaikista kulmista. Jos he jakavat Facebook-viestin, heidän ystävänsä näkevät nämä viestit uutissyötteessä. Voit tilata ne Viplikes-palvelusta.

Viplikesin edut

  • Yrityksemme tarjoaa Facebook-uudelleenpostauksia oikeilla tileillä. Ne kuuluvat oikeille ihmisille. Tällaisten käyttäjien uudelleenpostauksia on arvoa liiketoiminnalle, koska ne näytetään vain oikeille ihmisille.
  • Jos vertaat tätä  Facebook-mainontaan, saatat nähdä toisen hyödyn – se on halvempaa.