Facebook Yhtymä

 

Kaikki ryhmät osallistuvat 100%: iin! Kaikki ryhmät hyväksytään. Ihmiset tulevat kaikkialta maailmasta. Älä unohda hyväksyä pyyntöjä ryhmälle.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


100 Facebook
Yhtymä

$11.99  $5.99


500 Facebook
Yhtymä

$41.99  $20.99


1000 Facebook
Yhtymä

$53.99  $26.99


2000 Facebook
Yhtymä

$105.99  $52.99


5000 Facebook
Yhtymä

$255.99  $127.99


10000 Facebook
Yhtymä

$483.99  $241.99

Ryhmän luominen – miksi se on tärkeää?

Kaikilla meillä on mieltymyksiä, makuja, harrastuksia, suositeltavia teemoja, musiikkia jne. Jotkut niistä jaamme muiden ihmisten kanssa. Facebookin ansiosta voimme joko liittyä olemassa oleviin ryhmiin tai luoda uusia. 

Nyt voimme jakaa ajatuksemme, kiinnostuksen kohteemme jne. ihmisille, joilla on identtiset tai samanlaiset näkökulmat. Ryhmillä, etenkin jäsenillä, on tärkeä rooli markkinointikampanjoissa. Niiden merkitystä todistaa se, että yritykset perustavat ryhmiä ja ostavat Facebook-ryhmän jäseniä.

Liittymisen ostaminen – onko mahdollista?

On tunnettu tosiasia, että ihmiset voivat ostaa tykkäyksiä, kommentteja jne. Mutta entä FB-ryhmään liittyminen, miten se on mahdollista?

  • Jos joku ilmaisee haluavansa ostaa ryhmäliittymisiä Facebook-sivulle, hän vastaanottaa joko todellisia jäseniä tai vääriä jäseniä. Väärennetyt jäsenet tarkoittavat, että useita tilejä kuuluu yhdelle henkilölle. Todellisella Facebook-jäsenellä on yksi ja ainoa tili.
  • FB-ryhmän jäsenten ostaminen on suosittu pyyntö, mutta on parempi ostaa tällainen digitaalinen tuote kokeneilta ja luotettavilta yrityksiltä, ​​kuten Viplikes. Me todella välitämme menestyksestänne, koska se vaikuttaa meihin.
  • Jäsenet voidaan ostaa yhtä helposti kuin Facebook-kommentteja tai tykkäyksiä. Ne, jotka haluavat käyttää vaihtoehtoisia markkinointitapoja, voivat hyötyä perusteellisesti tällaisesta vaihtoehdosta. Jäsenet ovat yleensä aktiivisempia kuin seuraajia, joten näiden jäsenten ostaminen Facebook-markkinointiohjelmaan on järkevää.
  • Jos henkilö ostaa todellisia jäseniä Facebookista, kukaan ei edes väitä, että tällaiset toimet eivät aiheuta haittaa. Lisäksi Facebook on hyväksynyt oikeat jäsenet, koska tällainen toiminta ei käynnistä vääriä tilejä Facebookissa.

Osta tuhansia ryhmän jäseniä Viplikes-palvelusta!

Emme myy vain jäseniä, vaan myymme sellaisia ​​mahdollisuuksia, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään ja saavuttamaan tavoitteensa. Facebook-ryhmämme jäsenet ilmestyvät vähitellen. Yleensä se kestää päivästä kahteen päivään.

Varmista, että lisäät nämä jäsenet Facebook-ryhmääsi. Jos sinulla on avoin ryhmä Facebookissa, jäsenet ilmestyvät automaattisesti. Mutta jos ryhmä on suljettu ja vain järjestelmänvalvojat voivat lisätä jäseniä, tarkista säännöllisesti uudet liittymiset.

Kuka tahansa voi ostaa jäsenemme ja odottaa saavansa perusteellisia tuloksia. Tarjoamme sellaisia ​​työkaluja, joita voidaan käyttää markkinointiohjelmissa Facebookissa. Viplikes varmistaa, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ostoihinsa. Joten ota meihin yhteyttä ja osta Facebook-ryhmän jäseniä yrityksestä, joka välittää menestyksestäsi.