Facebook Tykkää Postista/Valokuvasta

 

Kaikki tykkäävät ovat 100% aitoja! Työskentele sekä (sivun viestit että henkilökohtaiset profiilit). Kaikenlaisia viestejä hyväksytään! Tykkäävät Pohjois- ja Etelä-Amerikasta. Varmista, että viestisi on julkinen.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


100 Facebook Tykkää
Postista/Valokuvasta

$2.99


500 Facebook Tykkää
Postista/Valokuvasta

$17.99  $8.99


1000 Facebook Tykkää
Postista/Valokuvasta

$29.99  $14.99


2000 Facebook Tykkää
Postista/Valokuvasta

$59.99  $29.99


5000 Facebook Tykkää
Postista/Valokuvasta

$143.99  $71.99


10000 Facebook Tykkää
Postista/Valokuvasta

$269.99  $134.99

Kuinka ostaa tykkäyksiä Facebook-valokuvista ja -postauksista

Viplikes oli siellä internet-pop-media-aikakauden alusta lähtien ja tuntee kaikki vivahteet ja yksityiskohdat Facebook-tykkäysten ja postauksien ostoksia.

Tämä palvelu on itse asiassa yksi usein ostetuista palveluista, ja sillä on paljon mahdollisuuksia mainostamassa henkilökohtaista tai fanisivua tuottoisimmalla ja kannattavimmalla tavalla.

Millaisia ​​postaus- ja valokuvasarjoja Facebookissa todella on? 

Facebook on alusta, joka teki valokuva- ja teksti-muodot eniten käytettyjä muotoja julkaistaessa viestiä, joka saa tykkäyksiä, kommentteja ja jakaa jälkikäteen. Ihmiset laittavat tiedot Facebook-kuvaan ja postaavat, jotta ne levittävät sivustoa ja joskus sen ulkopuolelle. Tämä on hieno työkalu sellaisen tilin, tuotteen tai palvelun vauhdittamiseen ja lisäämiseen, jonka haluat valmistaa.

Hankitut Facebook-kuvan ja viestin tykkäykset tekevät näin – näet ostettujen tykkäysten ja seuraajien luonnollisen kasvun. Viplikes antaa sinulle myös neuvottelut päättääksesi kuinka monta Facebookista tykkäyksiä postauksista ja valokuvista, joita tarvitset jokaiselle tietylle viestille ja valokuvalle.

Facebook-viestin ja kuvan tykkäyksiä ostaminen: ensimmäisestä vaiheesta lopputulokseen.

Ensimmäinen asia, jota suosittelemme teille, on tarkistaa aiempien ostajien jättämien muistiinpanojen, kommenttien ja arvostelujen perusteella itse resursseista tai sivufoorumeilta, jotka tarjoavat normaalisti tällaista sisältöä.

Etsi ihmisiä, jotka ovat kiitollisia ja tyytyväisiä ostettuihin tykkäämiin postitukseen ja valokuviin Facebookissa ja jotka ovat valmiita palaamaan lisää. 

  • Jos on paljon kommentteja, jotka näyttävät olevan valmistettuja ja vääriä – varokaa. 
  • Jos toimisto ei vaadi luottamusta, jatka etsimistä edelleen – on ehdottomasti joitain verkkosivustoja, jotka pystyvät tarjoamaan sinulle laadukkaita välitöntä tykkäyksiä Facebook-viesteistä ja kuvista eivätkä jätä sinulle lopputulosta.

Yritä olla yhteydessä todella ammattitaitoisiin optimoijiin ja johtajiin, jotka toimittavat Facebook-tilauksesi postauksesi ja valokuvasi. 

  • Jos päällikkö on koulutettu ja pätevä toimittamaan kuvan ja tekstin tykkäyksiä Facebookissa, he ottavat käyttöön vain todelliset ja täytetyt Facebook-tilit tarjotaksesi sinulle kaikki vaaditut tykkäykset postille ja valokuville. 
  • Jos ei, yritykset käyttävät yleensä robotteja, joista ei ole hyötyä kenenkään tileille ja tilastoille. 

Hintojen lajittelu on myös yksi todella tärkeistä askeleista

  • Yritä pitää kiinni keskimääräisestä arvosta postauksissa ja kuvissa Facebookissa, älä maksa liian paljon tai maksa liian vähän.
  • Yritä etsiä hintaa, joka riittää kattamaan yrityksen kulut ja toimita kuvien ja viestien välitön ja asianmukainen välitys Facebookissa tapahtuvaksi profiilillesi. 

Jos haluat saada parhaan mahdollisen vaikutuksen ostamalla tykkäyksiä postista ja valokuvista Facebookissa, harkitse seuraajien, postitusten ja muiden juttujen lisäämistä, jotka voivat tehdä profiilistasi tasapainoisemman ja luonnollisemman kuin muut kaupallisesti ylläpidettävät. 

Jos lisäät Facebookiin tykkäyksiä postista ja valokuvista, profiilisi näyttää ehdottomasti aidolta ja luonnonmukaiselta.