Facebook Videonäkymiä

 

Kaikki näkymät ovat 100% todellisia! Tule ympäri maailmaa. Palvelu alkaa 1 – 12 tunnin kuluessa. Nopeus on keskimäärin 2000 – 5000 näkymää päivässä. Videonäkymät voidaan jakaa eri viestien välillä. 5000 näkymää yhtä viestiä kohti.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


1000 Facebook
Videonäkymiä

$8.00  $3.99


2000 Facebook
Videonäkymiä

$14.00  $6.99


5000 Facebook
Videonäkymiä

$34.00  $16.99


10000 Facebook
Videonäkymiä

$64.00  $31.99


50000 Facebook
Videonäkymiä

$262.00  $130.99


100000 Facebook
Videonäkymiä

$468.00  $242.99

Osta Facebook videonäkymiä

Videot houkuttelevat ihmisiä, koska visuaalinen sisältö havaitaan helpommin kuin kirjoitetut artikkelit. Internetin suosituimmat videot ovat tietysti jotain hauskaa, viihdyttävää tai todella tärkeää. Mutta videoita tai tarkemmin katsottuna tätä luovaa sisältöä voidaan käyttää kenen tahansa markkinointiohjelmassa. Jos videoita käytetään houkuttelemaan kuluttajia, ihmiset voivat ostaa Facebook-videonäkymiä, koska tällainen toiminta vie asiakkaat suoraan heidän verkkosivustoilleen.

Jos suurin osa ihmisistä pitää YouTubea markkinapaikkana myydäkseen sisältöään videoiden kautta, niin vähemmän ihmisiä, jotka haluavat käyttää Facebookia samaan tarkoitukseen. On vaikeaa erottaa itsesi YouTubesta, mutta se on paljon helpompi tehtävä Facebookissa.

Järkevästi käytettäessä Facebook-videosisällön katselut voivat tuottaa huomattavia tuloja, varsinkin jos päätavoite on myydä tuotetta eikä videosisältöä, koska se on suosittu YouTubessa. Suurin osa ihmisistä ansaitsee kanavansa YouTubessa ja kerää tuloksia liittyessään mainosohjelmiin. Mutta Facebook sallii tuotteiden mainostamisen. Tämä tarkoittaa, että ihmiset katsovat videota ja ostavat mainostettuja tuotteita.

Lisäksi Facebook-videoesitysten luominen osoittaa, että työskentelet ahkerasti, Facebook-sivulla on monipuolista sisältöä ja se on tilaamisen arvoinen. Aluksi ihmiset voivat ostaa videonäkymiä Facebookista.

Facebook-mainos vs videoesitys

Jos YouTubessa ihmiset ansaitsevat vain videosisältöä ja ansaitsevat tämän toiminnan, yrityksillä on vähemmän tuloja, koska ihmisillä ei ole tapana käydä heidän sivuillaan ja ostaa jotain. Useimmat ihmiset käyttävät Facebookia myytävien tuotteiden etsimiseen. He etsivät heitä, koska on paljon halvempaa ostaa jotain Facebookista kuin oikeasta kaupasta.

Kaikki tietävät, että oikeiden kauppojen on maksettava vuokra, työntekijöiden työ, laskut jne. Nämä tekijät vaikuttavat tuotteen kokonaishintaan. Joten ihmiset etsivät muita markkinoita, kuten Facebook.

Yritykset voivat käyttää tätä kansojen halua. He voivat tallentaa ainutlaatuista ja herättävää sisältöä, jota ihmiset voivat katsella. Facebook-videosisältö on yhtä TV-kaupallista, tosin huomattavasti halvempaa kaupallista.

Jälleenmyyjät, valmistajat voivat tallentaa lyhytelokuvia tuotteen käytöstä, mahdollisuuksista, erityispiirteistä. Jos nämä lyhytelokuvat ovat todella huomiota herättäviä, ihmiset katsovat niitä ja käyvät todennäköisesti pääsivulla ostamaan. Voi herätä ihmisten huomiota ostamalla lisää videonäkymiä.

Jotkut taas sanovat, että se on epäloogista, koska meillä on sisäänrakennettu Facebook-mainos. Mutta mainonta ei takaa, että video saa tarvittavan määrän katselukertoja.

Voimme erottaa muut mahdollisuudet, jotka antavat mahdollisuuden ostaa videonäkymiä:

  • Videon katselut tuottavat ennakoidun vaikutuksen verrattuna sisäänrakennettuun mainokseen. Videon luoja ostaa kiinteän määrän katseluja, kun taas mainos ei takaa, että ihmiset napsauttavat videota ja katsovat sitä.
  • Mainos näyttää vain videon, kun taas ostetut videonäkymät voivat houkutella ihmisiä ostamaan videossa esitetyn tuotteen.
  • Lopuksi totean, että on totta, kun joku sanoo, että todellisten videon katselujen ostaminen sivulle tarjoaa enemmän mahdollisuuksia. Verrattuna Facebook-ilmoitukseen videon katselut antavat ennakoidumman ja hyödyllisemmän tuloksen.