Usein kysytyt kysymykset

Miksi minun on ostettava palvelut?

Sosiaaliset verkostot ovat tulleet yhdeksi maailman nopeimmin kasvavista mainonnan muodoista. Potentiaalisen asiakaskunnan lisääminen helpottaa tuotteen tai palvelun mainostamista! Mitä suurempi kohdeyleisö on, sitä suurempi on myynnin mahdollisuus.

Kuinka kauan aloitat tilaukseni?

Aloitamme yleensä kampanjasi 24–48 tunnin kuluessa. Riippuu tilauksesta tai paketin tyypistä.

Kuinka kauan kestää tilaukseni loppuun?

Kunkin kampanjan aika on erilainen. Tarkista tilausaikana sähköpostiosoitteeseesi saamiesi pakettien aikataulu.

Millaisia ​​faneja / näkymiä / tilaajia / käyttäjiä saan?

Lähetämme sinulle 100% aidon tuulettimen! Ne ovat kaikki todellisia ihmisiä kuin sinä ja minä. Kaikki fanit puhuvat enimmäkseen englantia ja muodostavat ihmisiä Yhdysvalloista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Kanadasta ja monista Aasian ja Euroopan alueista.

Jos näin on! Miksi en näe sivujasi?

Olemme työskennelleet sivuillamme ja sivustoillamme yli 2 vuotta, ja yritämme pitää ne luottamuksellisina, jotta vältetään väärinkäsitykset suurten sosiaalisen verkostoitumisen sivustojen kanssa, joissa sivut sijaitsevat.

Onko sinulla turvallinen maksujärjestelmä?

Kyllä, Viplikes todistettuja myyjiä; Olemme yhteydessä Internetin turvallisimpaan maksujärjestelmään “2checkout.com”. Taloudellinen turvallisuus on ensisijainen tavoitteemme. Maksu siirretään suojatun ja salatun yhteyden kautta, eikä järjestelmämme tallenna luottokorttitietoja tai pankkitietoja.