Instagram Tykkää

 

Kaikki Tykkää 100% on todellista! Varmista, että tilisi on julkinen. Jakele tykkää muutamasta virasta (nykyinen tai uusi) lähetä kaikki tiedot osoitteeseen support@viplikes.fi

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


50 Instagram
Tykkää

$1.79


100 Instagram
Tykkää

$2.99


1000 Instagram
Tykkää

$25.99  $12.99


2500 Instagram
Tykkää

$61.99  $30.99


5000 Instagram
Tykkää

$119.99  $59.99


15000 Instagram
Tykkää

$319.99  $159.99


25000 Instagram
Tykkää

$501.99  $250.99


50000 Instagram
Tykkää

$875.99  $437.99

Osta lisää tykkäyksiä viesteihin ja valokuviin Instagramista

Äskettäin Instagram tavoitti miljardin aktiivisen käyttäjän. Mitä  se tarkoittaa? Paitsi tämä sosiaalinen verkosto on erittäin suosittu, tämä tarkoittaa, että niin valtavasta yleisöstä voi tulla jonkun asiakas. Ei kaikkia miljardia, mutta suhteellisen suuri osa. Joten, miksi et käytä tätä ominaisuutta ja osta Instagram-tykkäyksiä?

Ensimmäisenä kokeiluna voit käyttää tätä sosiaalista verkostoa yritysalustana, mistä ostat tarvittavan määrän seuraajia. Aluksi henkilö voi ostaa 1000 Instagram-tykkäystä ja levittää niitä videoiden, valokuvien ja viestien välillä.

Pääosin IG:tä käyttävät kuitenkin bloggaajat, jotka käyttävät sosiaalista verkostoa kommunikoidakseen seuraajiensa kanssa. He lähettävät kuvia, mielenkiintoisia viestejä ja ilmaisevat itseään. Tällaiset bloggaajat inspiroivat muita tekemään jotain mitä he ovat aina halunneet, tai antavat ideoita tai opettavat jotain uutta jne.

Mutta entä jos tällaisilla bloggaajilla tai yrityssivujen omistajilla ei ole faneja? Tässä tapauksessa he yksinkertaisesti voivat ostaa nopeita Instagram-tykkäyksiä. 

Miksi jonkun täytyy ostaa Instagram-tykkäyksiä?

Kuten aiemmin mainittiin, IG:llä on miljardi aktiivista käyttäjää. Tällainen yleisö on hieno tapa kertoa kaikille siitä, mitä teemme elämässämme. Se on myös yksi parhaista tavoista laajentaa liiketoimintaa. Mutta syy siihen, miksi ihmisten on ostettava Instagram-tykkäyksiä verkosta, on se, että nykyään on vaikea mainostaa juuri luotua sivua.

Tässä tapauksessa henkilön täytyy ostaa Instagram-valokuvan tykkäyksiä, koska tällaisten mainontakeinojen käyttäminen voi saada ihmiselle mahdollisuuden erottua. Joten, miksi Instagram-tykkäyksiä ostaa? Katsotaan:

  • Se on nopein mahdollinen tapa parantaa ja popularisoida tiliä. Osta vain Instagram tykkäyksiä juuri nyt ja nähdä tulos. Jos sisältö herättää mielenkiintoa, sinun ei tarvitse ostaa tykkää uudelleen. 
  • Kun ostat todellisia Instagram-tykkäyksiä, maksat mahdollisuudesta eikä vain tykkäyksistä. Sivun omistaja voi luoda sivun sellainen sisältö, että nämä ostetut todelliset tykkäykset voivat muuttua todellisiksi seuraajiksi tai kuluttajiksi.
  • Tällaiset mainontatavat säästävät aikaa ja rahaa. Kun joku yksinkertaisesti ostaa Instagramin sydämiä, hän ei tarvitse viikkoja tai edes kuukausia rakentaakseen oma käyttäjäryhmää. Sinun ei tarvitse tuhlata erittäin suuria rahamääriä mainontaan.
  • Perinteinen mainonta mediassa, mainostauluissa ja radiossa maksaa suurempi. Halvien ja nopeiden Instagram-tykkäysten ostaminen vie vähemmän kustannuksia kuin mainosten maksaminen.

Jos sivun omistaja ostaa todellisia IG-tykkäyksiä, hän saa uusia asiakkaita. Ihmiset saattavat ajatella, että on vaikea löytää yrityksiä, jotka myyvät todellisia tykkäyksiä oikeilta ihmisiltä, mutta päinvastoin, se on helpompaa kuin kaikki ajattelivat.

Sinun on vain päätettävä, minkä ihmisten tulisi luoda asiakaskunta – tietyistä maista, tietystä iästä jne. Joten, jos henkilöllä on liikeideoita ja hän haluaa myydä tuotteita tai palveluita vain Suomessa, hän ostaa tykkäyksiä todellisilta suomalaisilta käyttäjiltä.