Instagram Tarinanäkymiä

 

Kaikki tarinanäkymät ovat 100% todellisia! Aloita, kun viesti on tehty, anna vain käyttäjätunnus. Tilaus alkaa 2 – 6 tunnin kuluessa.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


100 Instagram
Tarinanäkymiä

$0.99


1000 Instagram
Tarinanäkymiä

$5.99  $2.99


2500 Instagram
Tarinanäkymiä

$11.99  $5.99


5000 Instagram
Tarinanäkymiä

$23.99  $11.99


10000 Instagram
Tarinanäkymiä

$41.99  $20.99


15000 Instagram
Tarinanäkymiä

$59.99  $29.99


25000 Instagram
Tarinanäkymiä

$93.99  $46.99


50000 Instagram
Tarinanäkymiä

$175.99  $87.99

Instagram-tarinanäkymät: miksi jokainen tarvitsee niitä kehittyäkseen verkossa?

IG-tarinanäkymiä voidaan käyttää monissa tapauksissa ja monista syistä, mutta useimmiten nämä ovat kaksi:

  • Ensimmäinen on melko usein tarve levittää erittäin tärkeätä tietoa Instagram-tarinan kautta.

Sivunäkymät voivat auttaa omistajaa mainostamaan tuotetta tai palvelua käyttämällä paljon ihmisiä, jotka ovat nähneet tarinan ja jotka siksi saattavat näyttää olevan kiinnostuneita ostamaan tai levittämään sanaa tuotteesta

Yritystoiminnalliset tai kaupallisesti suuntautuneet tilit käyttävät usein IG-tarinaa jakeluvälineenä ja voittavat siitä. 

Tarina on ehdottomasti asia, joka voi kerätä valtavan määrän katselmia lyhyimmissä ajassa – tavalliset postaukset eivät ole aivan kykeneviä siihen.

  • Toinen on samanlainen – se tapahtuu, kun käyttäjät ovat tilanneet mainostamisen IG-algoritmien kautta, mutta se ei riitä, ja he eivät tiedä mitä tehdä nyt. 

He ovat käyttäneet rahaa ja tulokset ovat kurjia, ja heidän on korjattava tilanne jollakin tavalla. Nopea ratkaisu olisi ostaa näyttökertoja Instagram-tarinassa sivutoimintapalvelusta, joka on erikoistunut tällaisiin asioihin. 

IG-algoritmit hajoavat yhä useammin ihmisiä tyytymättömiksi saatuihin tuloksiin ja saavat heidät etsimään vaihtoehtoja. Instagram-tarinanäkymien ostaminen sivustolta kuten Viplikes on huippuluokan vaihtoehto. Saat laadukkaan palvelun ja rautatakuita niiden hyödyllisyydestä samanaikaisesti.

Viplikes ja sen Instagram-tarinapaketit ovat parempia kuin vaihtoehtoiset tavat mainostaa, koska

  • Meillä on tällä hetkellä paras myynti ja alennukset verkkosivustollamme – Instagram-tarinanäkymien paketit ovat myös erikoistarjousten luettelossa! 
  • Viplikes ei koskaan mainosta tarpeettomia vaihtoehtoja liikaa tai yrittää myydä jotain, jota asiakas ei todellakaan halua. Se tarkoittaa, että jos tulisit katsomaan vain Instagram-tarinaa, tarjoamme mielellämme. Mutta jos tulit neuvoja näiden Instagram-tarinan ympärille näkymät, joita aiomme tarjota myös. 
  • Viplikesillä on todennäköisesti laajin online-vaihtoehtojen valikoima sosiaalisen median sivujen kehittämiseen. Meillä on yli 60 osiota tarjouksia eri alustoille ja puolet niistä on alennettu nyt!
  • Instagram-osiossa ei tällä hetkellä ole saatavana vain tarinanäkymiä, on myös tykkäyksiä, seuraajia, videonäkymiä ja useita muita luokkia, jotka voivat auttaa sinua asettamaan kaikkien aikojen tehokkaimman ja nopeimman mainonnan. 

Suosittelemme tarkistamaan ne ennen lopullista päätöstä tarinasi katselujärjestyksestä Instagramissa.

Kutsumme mielellämme keskustelemaan ammattimaisten johtajamme kanssa ja muodostamaan ensimmäisen tilauksesi sivustollemme – tämä Instagram-tarinanäkymät eivät jätä sinua pettymään!