Instagram Videonäkymiä

 

Kaikki näkymät ovat 100% todellisia. Tule ympäri maailmaa. Näkymät alkavat 1–12 tunnin kuluessa. Nopeus on keskimäärin 1000 – 5000 näkymää päivässä. Näkymiä voidaan jakaa eri viestien välillä.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


100 Instagram
Videonäkymiä

$0.99


1000 Instagram
Videonäkymiä

$5.99  $2.99


2000 Instagram
Videonäkymiä

$9.99  $4.99


5000 Instagram
Videonäkymiä

$21.99  $10.99


10000 Instagram
Videonäkymiä

$37.99  $18.99


50000 Instagram
Videonäkymiä

$161.99  $80.99


100000 Instagram
Videonäkymiä

$267.99  $133.99

Oikeat Instagram-videonäyttökerrat

Kuten tiedät, Instagram-käyttäjät mieluummin valokuvia ja heille lisättyjä tekstejä tärkeimpänä tietolähteenä, mutta videot vievät erillisen jättiläisen osan sivustosta – profiileja, jotka lähettävät vain videoita, on paljon. Ne ovat tilejä, jotka julkaisevat oppaita, lyhyitä vlogeja, humoristisia luonnoksia ja monia muita mielenkiintoisia muotoja, jotka on parempi katsella videomuodossa.

On helppo päätellä, että tämäntyyppisten profiilien mainostaminen ei  ole mahdollista hankkimatta jonkin verran Instagram-videonäyttökertoja sisältöllesi saadaksesi todellisten Insta-käyttäjien ilmoituksia ja arvoja. 

Näyttökertojen määrästä riippuen päätetään näytetäänkö tämä video käyttäjille ja suositellaan sitä vaihtoehdoksi ja houkuttelevaksi tai pidetäänkö se tuntemattomana. 

Käyttäjä, joka on jo kokenut Instagram-videonäyttökertojen tai minkä tahansa muun pop-mediamarkkinointipalvelun ostamisen, tietää, että ei ole mahdollista tehdä yksittäistä näyttökertojen tai vastaavien ostoa ja unohtaa se. Sinun on jatkuvasti ylläpidettävä, muokattava uudelleen ja parannettava tilastoja. Johdonmukaisuus on avainasemassa, jos haluat hankkia ja ylläpitää tunnustusta ja jakelua, jonka olet alun perin suunnitellut tilillesi.

Viplikes – paras paikka ostaa todellisia Instagram-näyttökertoja

  • Vain oikeat käyttäjät katsovat videoita, joiden avulla asiakkaat houkuttelevat heitä mielenkiintoisella, ainutlaatuisella sisällöllä. 
  • Emme käytä vääriä tilejä, emme luo näyttökertoja erityisillä ohjelmistoilla. Vain oikeat käyttäjät käyvät tarvittavilla sivuilla ja katsovat videoita.
  • Lisäksi emme käytä vaihtojärjestelmää – vastineeksi videosi katseluista sinun ei tarvitse näyttää niiden ihmisten sisältö, jotka katsovat omaasi.
  • Meillä on viiden vuoden kokemus ja tuhannet tyytyväiset asiakkaat. Tiedämme kuinka mainostaa tiliä sosiaalisessa mediassa.
  • Oikeita, laadukkaita näyttökertoja käytetään mainostamaan asiakkaan sisältöä. 
  • Haittaohjelmat, väärennetyt käyttäjät ovat niitä keinoja, joita emme koskaan käytä. 
  • Käyttäjät tulevat ympäri maailmaa.

Jos joku etsii yritystä ostamaan Instagram-videonäyttökertoja, Viplikes on paras paikka tehdä tämä.