Linkedin Yhteyksiä

 

Kaikki yhteydet ovat 100% todellisia! Tule ympäri maailmaa. Yhteydet alkavat 24 – 72 tunnin kuluessa. Nopeus on keskimäärin 300-2000 yhteydet päivässä.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


200 Linkedin
Yhteyksiä

$49.99  $24.99


250 Linkedin
Yhteyksiä

$59.99  $29.99


300 Linkedin
Yhteyksiä

$69.99  $34.99


400 Linkedin
Yhteyksiä

$89.99  $44.99


500 Linkedin
Yhteyksiä

$109.99  $54.99


1000 Linkedin
Yhteyksiä

$199.99  $99.99

Miksi yhteyksien ostaminen on ensimmäinen asia, joka sinun pitää tehdä, kun olet rekisteröitynyt LinkedIniin?

LinkedIn on loistava alusta niille käyttäjille, jotka etsivät mahdollisuuksia kasvaa verkossa ja kehittää uusia yritysyhteyksiä ympäri maailmaa – siksi idea ostaa LinkedIn-yhteyksiä olisi todennäköisesti paras asia mitä voi avata profiilisi tällä sivustolla. 

Yhteydet ovat yksi perusvaihtoehdoista, joita tarvitaan profiilisi mainostamiseen oikealla tavalla – ilman niitä et todennäköisesti pääse kehittämään oma verkkoa tällä tietyllä alustalla. Yritystilit vaativat erityyppisiä yhteyksiä, jotka rakennetaan niiden ympärille, ja LinkedIn ei ole tässä tapauksessa poikkeus.

  • Joten jos olet juuri luonut sivun ja se on tyhjä – siinä ei ole yhteyksiä LinkedIniin, tilaajia tai jotain muuta, mitä tarvitset, aloita ostaa yhteyksiä LinkedInille. 
  • Näin pystyt todistamaan muille käyttäjille, että et ole aloittelija ja että sinulla on jo jonkinlaisia ​yhteyksiä muiden liikemiesten kanssa LinkedInissä. Monet monipuoliset yhteydet LinkedIn-palveluun, jotka ostat promo-palveluiden verkkosivuilta, osoittavat menestymisen ja suosion eri työyhteisöissä ja tekevät sivustasi houkuttelevan ihmisille, joiden kanssa haluat luoda yhteyksiä LinkedIn-palveluun tarkoituksella.
  • LinkedIn-yhteydet ovat myös hienoja jatkuvalle kasvamiselle – jos sinulla on jo toimiva tili, sinun täytyy päivittää sitä ajoittain ja lisätä joitain yksityiskohtia täällä ja siellä. LinkedIn-yhteyksistä voi tulla loistava tapa tehdä niin. 
  • Kun olet lisännyt joitain yhteyksiä jo täytetylle sivulle, seuraajat ja yhteistyökumppanit huomaavat varmasti, että olet aktivoinut joitain uusia yhteyksiä verkkosivustolle ja kiinnostuu heti siihen, miten teit näin. Voit käyttää tätä mielenkiintoa saadaksesi uusia tilaajia ja luodaksesi uusia yhteyksiä myös profiiliisi.

Miksi Viplikes on paras palvelu online-kehitystyössä?

  • Yritämme tehdä verkkosivustomme kaikista ostoista mukavia ja houkuttelevia asiakkaille – tärkeintä on, että asetamme usein alennuksia.  Laaja valikoima tarjoaa jokaiselle jotakin sopivaa.  LinkedIn-yhteydet ovat yksi niistä vaihtoehdoista, joille saamme itse asiassa paljon tilauksia. 
  • Annamme neuvotteluja ja autamme valitsemaan oikean tyyppinen yhteyspaketti LinkedInille, suunnittelemaan promootiosi ja yhdistämään vaaditut vaihtoehdot LinkedInille tai mille tahansa muulle sosiaalisen median verkkosivustolle. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään liittyen ostettuihin LinkedIn-yhteyksiin tai yleensä online-kehitykseen – päällikkömme ovat kaiken hallinnassa!
  • Toimitusaika tulee olemaan myös kohtalainen – saat ostamasi yhteydet LinkedInistä nopeudella 300 liittymää päivässä ja koko paketti tulee olemaan siellä alle 72 tunnissa. 

Siksi voimme ehdottomasti sanoa, että Viplikes antaa nopean aloituksen suunnitellulle promo-ohjelmalle ja voi tarjota nopeaa kehitystempää mille tahansa sosiaalisen median verkkosivustolle. 

Jos haluat saada nopea startti, ostaa LinkedIn-yhteyksiä ja luoda oma business-verkko LinkedIn-sivustolla.