Linkedin Merkinnät

 

Kaikki Linkedin-merkinnät ovat 100% todellisia! Tule maailman ihmisistä. Palvelu alkaa 24–72 tunnin kuluessa. Nopeus on keskimäärin 50-100 merkinnät päivässä.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


200 Linkedin
Merkinnät

$49.99


500 Linkedin
Merkinnät

$99.99


1000 Linkedin
Merkinnät

$199.99


2000 Linkedin
Merkinnät

$269.99

LinkedIn-suositusten ostaminen

Mahdollisuus ostaa LinkedIn-suosituksia on yksi tärkeimmistä, kun kyse on sivuston terveellisen mainostamisen järjestämisestä tällä alustalla. LinkedIn on valtava sosiaalinen verkkosivusto, josta löydät useita tapoja kasvaa verkossa ja kehittää yritystäsi hankkimalla yhä enemmän työsuhteita ihmisten kanssa ympäri maailmaa. 

LinkedIn-vaihtoehtojen ostaminen on yhtä tärkeää kuin tietojen lähettäminen sivullesi ja yhteyksiä. 

Missä tapauksissa suosituksia tarvitaan eniten?

  • Jos olet juuri luonut tilin LinkedInissä eikä sivullasi ole mitään – ei suosituksia, tilaajia, peukaloita eikä mitään.
  • Sinun tulisi aloittaa lähettämällä jotain laadukasta sisältöä, joka voi auttaa sinua kehittämään  LinkedIn-profiilisi. 
  • Sen jälkeen on aika aloittaa mainosvaihtoehtojen ostaminen, esimerkiksi suosituksia. 

Suositukset ovat käytännössä hyväksyntöjä, joita saat muilta ihmisiltä. Muut käyttäjät hyväksyvät taitosi ja osoittavat, että olet todella ammattilainen mainituilla aloilla. Siksi joidenkin suositusten ostaminen oikeilta LI-käyttäjiltä olisi hienoa! Nämä pystyvät luomaan vahvan perustan saadaksesi ihmiset uskomaan, että olet ammattilainen tekemässä toiminnassa.

  • Suositukset ovat hyviä myös siinä tapauksessa, että haluat laajentaa toiminta-alaasi ja haluat antaa muiden mahdollisuuden nähdä, että nyt olet myös hyvä tässä ja toisessa. 
  • Voit ostaa suosituksia jo menestyvälle sivulle, jos tarvitset jatkokehitystä ja kasvua. 

Toisin sanoen, tämä vaihtoehto ostaa LinkedIn-suosituksia on sekä hyvä aloittamiselle että ylläpitämiselle.

Miksi sinun pitäisi ostaa suosituksia Viplikesiltä:

  • Tärkein ja miellyttävä asia olisi todennäköisesti säännölliset alennuksemme ja myynnimme, jotka ovat tosiasiallisesti aktiivisia myös LinkedIn-suosituksissa.
  • Annamme myös hyviä neuvotteluja ja olemme ylpeitä henkilöstöstämme. Viplikesin päälliköt voivat kertoa, mikä LinkedIn-suosituspaketti on sinulle paras ja mitkä vaihtoehdot olisi parasta lisätä. 
  • Työntekijämme opastavat sinut periaatteessa verkkokehitysmaailman läpi, jos sitä tarvitaan, ja auttavat muodostamaan LinkedIn-suositusten ensimmäisen tilauksen, jos olet edelleen epävarma. 
  • Tärkeää on myös se, että Viplikes ei koskaan käytä robotteja toimittamiseen palveluista. Kaikki suositukset tulevat profiilillesi oikeilta LinkedIn-käyttäjiltä, ​​jotka ovat valmiita tekemään yhteistyötä Viplikesin kanssa ja tarjoamaan sinulle vaadittuja vaihtoehtoja milloin tahansa vuorokauden aikaan. 

Otamme mielellämme kaikki tilaukset – pienimmästä suurimpaan – ja muistamme, että pieninkin paketti on kokeilun arvoinen, jos epäilet edelleen, tarvitsetko näitä suosituksia LinkedInille vai ei. Jos haluat nähdä kuinka nopeasti voit luoda hyödyllisiä sivustoja sosiaalisen median alustan avulla, tule ostamaan suosituksia profiilillesi ja tarkista tämä itse!