Muut Palvelut

 

Viplikesin ”Muut palvelut” -osiossa on monia eri vaihtoehtoja monille sosiaalisen median alustoille. Täältä löydät Spotifyn palvelut, suoratoistopalvelut, vintage- ja käsityömyymälän, joka on Etsy, sekä useita vaihtoehtoja Pinterestille ja Googlelle. Tällainen tuotevalikoima antaa jokaiselle Viplikes-palvelun saavalle asiakkaalle mahdollisuuden valita jotain, joka vastaa heidän tarpeitaan täysin.  Joka osiossa on useita paketteja, muista tarkistaa ne kaikki ennen tilauksen muodostamista! 

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan tulokset lyhyimmässä ajassa ja tekemään mainostamisen tapahtuvaksi nopeasti ja kohtuullisin kustannuksin, mikä on myös erittäin tärkeää mainostavien virastojen välisen kovan kilpailun kannalta. Voit keskittyä täysin ainutlaatuisen ja laadukkaan sisällön tuottamiseen huolehtimatta suosioasioista, näistä Viplikesin ammattimaiset mainostajat huolehtivat.

Olemme valmiita tarjoamaan sinulle parhaat ehdot ja parhaat hinnat jokaiselle esitetylle paketille, samoin kuin korkealaatuinen tekninen tuki ja ammatilliset neuvottelut, jotka ovat saatavilla missä tahansa tilauksen muodostuksen vaiheessa. Alemmasta löydät lyhyen yhteenvedon siitä, mihin kukin vaihtoehto on suunniteltu ja kuinka voit käyttää sitä eduksesi.

 

Spotify Seuraajia Suomi Valokuva

Spotify Seuraajia

Spotify Toistaa Suomi Valokuva

Spotify Toistaa

Etsy Seuraajia Suomi Valokuva

Etsy Seuraajia

Twitch Seuraajia Suomi Valokuva

Twitch Seuraajia

 

Periscope Seuraajia Suomi Valokuva

Periscope Seuraajia

Tumblr Seuraajia Suomi Valokuva

Tumblr Seuraajia

Weibo Seuraajia Suomi Valokuva

Weibo Seuraajia

Vine Seuraajia Suomi Valokuva

Vine Seuraajia

 

Google+ Suomi Valokuva

Google Plus Jakamaan

Google+ Suomi Valokuva

Google Plus Yksi Ääni

Google+ Suomi Valokuva

Google Plus Seuraajia

Google+ Suomi Valokuva

Googlen 5 Tähden Arvostelut

 

Pinterest Seuraajia Suomi Valokuva

Pinterest Seuraajia

Pinterest Tykkää Suomi Valokuva

Pinterest Tykkää

Pinterest Pins Suomi Valokuva

Pinterest Pins

World Wide Vierailijat Suomi Valokuva

World Wide Vierailijat

Spotify-seuraajia

Tämä sosiaalinen foorumi tarjoaa mahdollisuuksia muusikoille ja niille, jotka haluavat hyötyä harrastuksistaan. Järjestelmä on simppeli – joku suoratoistaa kappaletta, ja omistaja saa rahaa. Tietenkin vain yhden streamin tulojen summaa ei voida edes laskea – se on pieni. Mutta jos ihmiset suoratoistavat kappaletta tuhansia kertoja, muusikko saa huomattavaa voittoa.

Vain jos taiteilijalla on Spotify-seuraajia, hän voi odottaa vakaita tuloja. Muissa tapauksissa hänen on oltava riippuvainen erityyppisestä mainonnasta tai hänen kappaleitaan ei virtauteta. Joten Spotify-seuraajat luovat yleisön, joka tuottaa huomattavia tuloja. Jos tarvitset Spotify-seuraajia tilin mainostamiseen, napsauta tätä.

Spotify-toistaa

Jos joku haluaa tulla tunnetuksi taiteilijana, hänen kappaleidensa on oltava ihmisten toistamia. Kun he arvioivat musiikillisia sävellyksiä ja pitävät niitä ainutlaatuisina, on mahdollista, että he soittavat sen uudelleen, jakavat sävellyksen ystävien kanssa jne.

Kun suuri joukko kuuntelijoita tunnistaa musiikillisen sävellyksen, se tuottaa enemmän voittoa. Lisäksi ”soitetut” kappaleet houkuttelevat enemmän käyttäjiä. Jos he näkevät, että sävellyksessä on valtava määrä toistoja, niin sen on oltava viihdyttävä. Toistot saavat mainetta sen luojalle. Samanaikaisesti Spotify-toistot tuottavat voittoa. Jos olet kiinnostunut mainostamaan Spotify-tiliä toistojen avulla, hanki ne täältä.

Etsy-seuraajia

Käsityöt ja käsintehdyt tavarat ovat nykyään erittäin suosittuja. Jotkut ihmiset mieluummin viettävät aikansa mestariteosten tekemiseen, toiset mieluummin ostaa näitä käsitöitä. Jos henkilö kuuluu ensimmäiseen ryhmään tai hänellä on vintage-esineitä, jotka hän haluaa myydä, hän voi käyttää Etsyä. Toiset mieluummin käyttävät Etsyä vintage-huonekalujen, kankaiden ja muiden esineiden ostamiseen.

Se on loistava markkinapaikka niille, joilla on kykyä tehdä käsityön tuotteita. Ihmiset arvostavat ainutlaatuisia tuotteita ja Etsy-apua myytäessä näille ihmisille tällaisia ​​tuotteita. Vakaa voitto voidaan saavuttaa vain, jos sinulla on seuraajia. Joka kerta, kun tilin omistaja lähettää uuden tuotteen myytäväksi, hänen seuraajilleen ilmoitetaan. 

Twitch seuraajia

On jo tiedossa, että pelaajat voivat saada huomattavia tuloja suosikkipelien pelaamisesta ja tämän prosessin virtauttamisesta. Ihmiset pelaavat pelejä ja ansaitsevat siitä rahaa! Kuulostaa unelmatyöltä.

Twitchillä on ainakin kaksi tapaa ansaita rahaa – virtauttamalla videota pelin pelaamiseen ja vastaanottamalla rahaa pelin kehittäjiltä heidän pelien pelaamiseen ja tämän prosessin virtauttamiseen. Viimeisessä tapauksessa pelaajat saavat rahaa vain, jos he ovat suosittuja Twitchissa. Ja ensimmäisessä tapauksessa, jos ihmiset haluavat saada jatkuvia tuloksia, he tarvitsevat seuraajia. Joten edistyäkseen ja ansaitaksesi rahaa Twitchilla, ihmiset tarvitsevat seuraajia. Jos haluat saada tuloja harrastuksestasi, napsauta tätä ja hanki välittömiä Twitch-seuraajia.

Periskoopin seuraajia

Nykyään videoiden suoratoistaminen on tullut suosituksi prosessiksi. Suosituilla bloggaajilla on seuraajia ympäri maailmaa, ja he seuraavat, kuinka nämä bloggaajat elävät. Jollekin voi kuulostaa oudolta, että bloggaajat saavat voittoa pelkästään elämänsä osoittamisesta, mutta tällainen ansaitsemistapa voi tuoda miljoonia dollareita. Tietysti vain, jos heillä on tilaajia.

Periskooppi on sellainen alusta, joka auttaa bloggaajia ja jopa yrityksiä ansaitsemaan rahaa. Yritysten omistajat voivat lähettää videoita tuotteistaan. Tällaista menetelmää pidetään mainonnana, varsinkin kun joku kertoo tuotteen ominaispiirteistä. Mutta menestys voidaan saavuttaa vain, jos tilillä on tilaajia. 

Tumblr-seuraajia

Bloggaaminen on yksi suosituimmista tavoista ilmaista itseäsi, ja lisäksi ansaita voittoa sellaisesta toiminnasta. Jos jollakin on kykyä kirjoittaa hyvin havaittuja ja hyödyllisiä artikkeleita, jotka huvittavat muita käyttäjiä, Tumblr voi muuttaa tämän taiton työkaluksi, joka auttaa luomaan ylimääräistä tulolähdettä.

Bloggaajat eivät ole ainoita käyttäjiä, jotka voivat hyötyä Tumblrin käytöstä, brändin haltijat voivat esitellä tuotteitaan lähettämällä kuvauksia ja valokuvia. Mutta ensinnäkin ihmiset tarvitsevat tilaajia. Kun bloggaajat julkaisevat uusia artikkeleita, tilaajille ilmoitetaan heidän uutissyötteensä. Joten vakaa tulo voidaan saavuttaa vain, jos ihmisillä on tilaajia. Jos haluat mainostaa Tumblr-tiliäsi tilaajilla, napsauta tätä.

Weibon seuraajia

Tämä sosiaalinen foorumi on suosittu enimmäkseen Kiinassa – yrityksiä rohkaistaan jopa rekisteröimään yrityssivuja. Mutta Weibon suosio saavuttaa vähitellen muut yritykset. Tätä alustaa voidaan käyttää mainostarkoituksiin. Kuvittele, että sillä on viisisataa miljoonaa käyttäjää! Jotkut heistä voidaan muuttaa asiakkaiksi.

Tuotemerkkien omistajat tai jopa jälleenmyyjät voivat rekisteröidä viralliset sivut ja mainostaa tuotteitaan. Tällainen lähestymistapa tuo tietysti tuottavampia tuloksia, jos tilillä on tilaajia. He varmistavat, että jokaisessa viestissä on näyttökertoja ja muiden ihmisten reaktioita. Tällainen mainonta voi houkutella ihmisiä ostamaan mainostettuja tuotteita, joten Weibo vaikuttaa positiivisesti myyntitasoon. Jos haluat kiinnostaa Weibo-tilisi mainostamista, napsauta tätä.

Google 5 Stars arvostelut

Kun joku etsii Google-haussa yritystä, kauppaa tai jotakin palvelua, hän yleensä kohtaa sivun, jossa Google-arvosteluilla on tähtiä. Jos henkilö etsii parturia, hän löytää kolme tulosta. Hän voi napsauttaa ”lisää”, mutta suurin osa valitsi kolmesta ensimmäisestä käytettävissä olevasta tuloksesta.

Google 5 tähden arvostelut voivat auttaa yrityksiä näyttämään näissä kolmessa ensimmäisessä tuloksessa. Tekstiarvioinnit ovat entistä tärkeämpiä, vaikka ihmiset myös mieluummin valitsevat yritykset, joilla on korkeampi luokitus. Jos kiinnostat verkkosivustosi mainostamista Google 5-tähden arvosteluilla, napsauta tätä.

Pinterest-seuraajia

Tämä alusta on valtava säilytyspaikka ideoille. Ihmiset jakavat mielenkiintoisia viestejä, kuvia, koristeluideoita jne. Samalla se on valtava markkinapaikka. Ihmiset voivat ostaa kankaita, koruja, huonekaluja jne. Se on hieno tapa luoda yrityssivu, vaikka et ole tuotemerkin omistaja, mutta jälleenmyyjä. Miljoonat kävijät ympäri maailmaa käyttävät sitä joka päivä, ja tällaista suosiota voidaan käyttää.

Vain jos sivua mainostetaan, ihmiset voivat saavuttaa hyviä tuloksia. Tästä syystä sivun luojan on täytyy varmistaa, että heillä on tarpeeksi seuraajia. Ensinnäkin, seuraajat rakentavat jatkuvaa yleisöä. Toiseksi seuraajien kanssa käyty profiili osoittaa, että sillä on laadukasta sisältöä ja esitetyt tuotteet kannattavat käyttää rahaa niille. Lisäksi tilaajat ovat välttämättömiä yksinkertaisesti siksi, että he voivat ostaa tuotteitasi. Joten, jos olet kiinnostunut saamaan Pinterest-tilaajia, napsauta tätä.

Pinterest-pins

Pinterest on taiteellinen verkkosivusto, joka tarjoaa lukuisia ideoita ihmisille, jotka etsivät inspiraatiota tai suunnittelevat tiettyjen asioiden tekemistä. Voit löytää mitä tahansa ruoanlaittokuitteista ompelukuvioihin. Niissä on paljon informatiivisia viestejä, joissa on linkkejä ja artikkeleita. Toisin sanoen Pinterestillä on paljon mahdollisuuksia tarjota kaikenlaista verkkomainontaa varten. 

Pinit ovat yksi tärkeimmistä työkaluista. Näitä käytetään nopeana merkintänä sisällölle, jonka tietyt käyttäjät pitivät mielenkiintoisena ja houkuttelevana, minkä vuoksi mitä enemmän pinejä viestilläsi tai taulullasi on, sitä suuremmat mahdollisuutesi ovat huomata ja pitää niistä muut käyttäjät. Sisällytä pinit mainoslistallesi ja katso kuinka ne auttavat tilanteessa profiilissasi.

World Wide Vierailijat

Jos henkilöllä on verkkosivusto ja hän haluaa saavuttaa voittoa tältä sivustolta, hän tarvitsee kävijöitä. Se voi olla verkkosivusto, joka sisältää mielenkiintoisia artikkeleita ja jonka omistaja saa voittoa sijoittamalla mainosbannerit tälle sivustolle. Se voi olla verkkokauppa, jota on suosittava, jotta asiakkaat voivat ostaa tuotteita.

Molemmissa tapauksissa verkkosivustojen omistajat tarvitsevat kävijöitä. Mitä enemmän hänellä on, sitä parempi, varsinkin jos se on verkkokauppa. Vierailijoiden hankkiminen voi olla vaikea tehtävä, varsinkin kun otetaan huomioon kilpailu. Mutta voit saada ne heti, napsauttamalla tätä linkkiä.