Googlen Teksti ja 5 Tähden Arvostelut

 

Vain tekstisi arvioi. Lähetä tekstikatsauksia txt-tiedostoon osoitteeseen support@viplikes.fi. 100% todelliset ja aktiiviset Google-tilit. Englanninkieliset nimet. Arvostelut alkavat 24-36 tuntia. Nopeus voi olla erilainen turvallisen tarkastelun kannalta.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


5 Googlen
Arvostelut

$19.99


10 Googlen
Arvostelut

$39.99


15 Googlen
Arvostelut

$59.99


20 Googlen
Arvostelut

$74.99


30 Googlen
Arvostelut

$109.99

Osta Google-arvosteluita

Kun joku kirjoittaa pyynnön Google-haussa, hän saa useita tuloksia, joista joillakin, yleensä kolmella, on tähdet. Suurin osa ihmisistä päättää käydä yhdessä näistä kolmesta verkkosivustosta. Ihmisille näytetään vain tulokset, joissa ei ole ainoastaan tähtiä, vaan myös ainakin yksi Googlen teksti-arvostelu.

Miksi arvostelut ovat tärkeitä?

Jos organisaation haltijalla on virallinen verkkosivusto, hakukone näyttää tämän sivuston tuloksissa.

Jos Googlen käyttäjät voivat arvioida verkkosivustoa, se vastaanottaa ihmisten teksti-arvosteluita ja tähtiä. Tähteillä on tärkeä rooli, koska suurin osa Google-käyttäjistä valitsee yhden tai useamman tähden kanssa yhden tai kahden tähden sijaan.

Mutta entistä tärkeämpää on Google-tekstin arvostelu. Jos verkkosivustolla on tekstiarviointeja, on todennäköisempää, että se näkyy Googlen kolmen parhaan tuloksen sisällä. Tietysti, mitä enemmän Google arvioi sitä, sitä enemmän mahdollisuuksia verkkosivusto saa.

Esimerkiksi, jos älypuhelimia, kannettavia tietokoneita jne. myyvällä verkkosivustolla on enemmän Google-arvosteluita ja viiden tähden tähtiä kuin muilla kaupoilla, jotka myyvät samoja tuotteita, tämä sivusto näytetään ensin, kun joku käyttää Googlea. Mutta jos sillä on vähemmän Google-arvosteluita kuin muilla kaupoilla, sitä ei näytetä kolmella ensimmäisellä tuloksella.

Joten Google-tähdet ja Google-arvostelut voivat auttaa lisäämään mainetta. Mutta entä jos joku ei ole kommentteja ja viiden tähden? Tällöin hänen verkkosivua ei näytetä vain kolmen ensimmäisen tuloksen lisäksi, mutta se ei myöskään aukea kymmeneen ensimmäiseen tulokseen.

Tällöin tulosten saamiseksi on olemassa useita tapoja:

  • Pyydä asiakkaitasi jättämään kommentteja. Tämä menetelmä on hyvä, kun sinulla on uskollisia asiakkaita, mutta kuten kaikki tietävät, ihmiset saattavat aina sanoa, että heillä ei ole aikaa tähän.
  • Jos yrityksen omistajalla ei ole asiakkaita tai jos hän ei halua jättää kommentteja Googlessa, hän voi ostaa oikeita tekstiarviointeja. Ihmiset, joilla on tili tällä sosiaalisella alustalla, jättävät vain tekstit, jotka organisaation haltija kirjoittaa. Se on nopein tapa saada täsmälleen ne arvostelut, jotka auttavat yritystäsi mainostamaan.
  • Vähemmän houkutteleva vaihtoehto on ostaa vääriä tai luotuja arvosteluja Googlelle. Se on huono idea, koska Google jäljittää epäilyttävää toimintaa, eikä se välttämättä sisällytä viiden tähden tähtiä ja tekstejä yleisiin arvosteluihin. Se tarkoittaa, että ihmiset saattavat nähdä nämä tähdet, mutta ne eivät muuta kokonaisarviointia.

On selvää, että jos joku haluaa mainostaa verkkosivustoa, hänen kannattaa ostaa parhaat Google-arvostelut, koska ei ole aikaa odottaa ihmisten vapaaehtoisesti jättävän kommentteja. Sana “paras” tarkoittaa, että käytetään oikeiden käyttäjiä.

Mistä joku voi ostaa tällaista palvelua oikeilta ihmisiltä?

Viplikes tarjoaa asiakkaillemme kirjoittaa meille tekstiä, jonka he haluavat nähdä kommenttina sivuilleen. He voivat lähettää heille sähköpostitse, ja johtajamme pyytävät todellisia Google+ -käyttäjiä, joilla on iäkkäitä tilejä, julkaisemaan nämä tekstit.

Kaikki kommentteja jättävät käyttäjät ovat sataprosenttisesti todellisia, joten hallinnolle ei ole syytä epäillä, että olet ostanut nämä tekstit.

Jos haluat ostaa korkealaatuisia Google-arvosteluita, ota meihin yhteyttä ja alamme mainostaa verkkosivustosi välittömästi.