Pinterest Pins

 

Kaikki seuraajat ovat 100% todellisia! Varmista, että tilisi on julkinen.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


500 Pinterest
Pins

$44.99  $22.99


1000 Pinterest
Pins

$84.99  $42.99


2000 Pinterest
Pins

$164.99  $82.99


5000 Pinterest
Pins

$334.99  $167.99


10000 Pinterest
Pins

$644.99  $322.99


25000 Pinterest
Pins

$1194.99  $597.99

Osta Pinterest-pinnit

Kuten Pinterest toteaa, heidän alusta ei ole sosiaalinen verkosto. Itse asiassa on totta, että ihmiset käyttävät sitä löytääkseen uusia ideoita ja jakaakseen omia luomuksiaan. Joten se on tehokas hakukone. Miljoonat ihmiset vierailevat tällä sivustolla päivittäin etsimään ideoita koteihinsa, asusteisiinsa jne. Tällaisten ihmisten toimintaa tulisi käyttää markkinointistrategian parantamiseen

Esimerkiksi pinnit ovat erittäin suosittuja. Käyttäjillä on tapana jakaa näitä pinniä useammin kuin ne uudelleensuuntaa tai julkaisevat jotain Facebookissa / Twitterissä. Yksi hienoimmista tavoista hankkia pinniä on ostaa Pinterest-pinnit.

Pinterest-pinni – mikä se on ja miten se voi auttaa?

Jos henkilö käyttää Pinterestiä markkinointistrategiana, hänen viestinsä voidaan myös kiinnittää Pinterestiin. Tässä tapauksessa ihmiset eivät välttämättä liitä kuvia tauluihinsa, mutta he voivat kiinnostaa tämän tuotteen ostamista.

Jos joku muuttaa kodin tilaa ja haluaa ostaa uusia huonekaluja tai jos joku haluaa luoda asuun tietylle erityistilaisuudelle – näissä tapauksissa, sen sijaan, että vain kiinnitetään viesti taululle, ihmiset vierailevat sivujen omistajien verkkosivustoilla ja ostavat mitä he tarvitsevat.

Joten jos joku kiinnittää viestin tauluunsa, on todennäköisempää, että sen kiinnittänyt henkilö käy verkkosivustollasi ja ostaa esineitä. Lisäksi useimmat kiinnitetyt Pinterest-kuvat näytetään useammin muiden käyttäjien kotisivuilla.

Jos yrityksen viestejä näytetään säännöllisesti useiden satojen Pinterest-käyttäjien kotisyötteessä, lisää ihmisliikennettä virtaa verkkosivustolle, mitä lisää myyntihintoja.

Tilastotiedot osoittavat, että ihmiset mieluummin toistavat jonkun viestit mieluummin kuin uudelleentwiittaa tai julkaisevat uudelleen sosiaalisissa verkostoissa. Tämä tarkoittaa, että Pinterest on kannattavampi alusta, jos sitä käytetään markkinointistrategiassa.

Yksi helpoimmista tavoista kannustaa ihmisiä kiinnittämään Pinterest – ostaa Pinterest pinnit. Asiakas, joka haluaa mainostaa yritystään, ostaa pinnit ja laajentaa kattavuuttaan.

Jos henkilö on aloittelija tai on joutunut kohtaamaan ongelmia, kun mitä tahansa käyttämästään ei saada näkyviä tuloksia, on parempi ostaa Pinterest-pinnit alusta alkaen.

Jotkut sanovat, että pinnien hankkiminen on helppoa, mutta se vie ehdottomasti liian paljon aikaa. Pinnien hankkiminen ilman taloudellista tukea voi olla hyödyllistä vain niille, joilla on jo suuri yleisö tai jotka käyttävät tätä alustaa yksinkertaisesti jakamaan / hankkimaan uusia ideoita.

Jos odottamiseen ei ole aikaa ja luulet, että tätä aikaa pitäisi käyttää muiden tavoitteiden saavuttamiseen, on parempi ostaa Pinterest-pinnit. 

Miksi sinun pitäisi valita Viplikes?

  • Meillä on kokemusta laadukkaiden palveluiden toimittamisesta asiakkaille. Tämä tarkoittaa, että meillä on valtava käyttäjäkunta erilaisista sosiaalisista verkostoista ja alustoista, myös Pinterestistä. 
  • Tarjoamme asiakkaillemme vieraita, jotka ovat olemassa tosielämässä, joilla on ikäprofiileja ja jotka täyttävät henkilökohtaiset tiedot tilillään.
  • Tarjoamme asiakkaillemme ostaa laadukkaita ja halpoja pinniä
  • Aina kun asiakas ottaa yhteyttä meihin, vastaamme melkein välittömästi, koska tarjoamme 24/7-asiakastukea.