Tumblr Seuraajia

 

Kaikki seuraajat ovat 100% todellista! Tulevat kaikkialta maailmasta. Seuraajia alkaa kuluessa 1 että 12 tuntia. Nopeus on noin 300 että 2000 seuraajia päivässä.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


100 Tumblr
Seuraajia

$9.99  $4.99


200 Tumblr
Seuraajia

$29.99  $14.99


500 Tumblr
Seuraajia

$59.99  $29.99


1000 Tumblr
Seuraajia

$99.99  $49.99

Osta Tumblr-seuraajia

Tumblr-sivustossa jokainen voi luoda oman bloginsa tai kuten se on yleisemmin käytetty microblog. Ihmiset voivat lähettää erilaisia ​​sisältöjä – omia ajatuksia, kuvia, joitain videoita ja seurata muita käyttäjiä. Sitä käytetään hauskanpitoon, mutta käyttäjät voivat käyttää sitä liiketoiminnallisiin tarkoituksiin. Jos joku tarvitsee yrityssivua Tumblrissa, on välttämätöntä, että seuraajia on. Nopein tapa hankkia niitä – osta Tumblr-seuraajia.

Kenen täytyy ostaa Tumblrin seuraajia?

Tumblrin seuraajat avaavat useita mahdollisuuksia eri ihmisryhmille. Nämä ovat useita ihmisryhmiä, jotka haluavat ostaa seuraajia Tumblrista:

  • Bloggaajat, jotka haluavat lisätä yleisöään. Monilla käyttäjillä on jotain tärkeää ja hyödyllistä sanoa ihmisille ympäri maailmaa. Jos on tärkeitä asioita, joista keskustellaan, tai joku haluaa vain saada enemmän vaikutusvaltaa tai suosiota muiden käyttäjien keskuudessa, nämä ihmiset voivat ostaa seuraajia Tumblr.
  • Brändin omistajat. Liikemiesten omistajille on tärkeää luoda virallisia sivuja kaikkiin sosiaalisiin verkostoihin, joissa ihmiset on rekisteröity. Tämä toiminta voi varmistaa, että kaikki kohderyhmät tietävät tuotemerkistä tai sen tarjoamista tuotteista. Tumblrin sivun seuraajat varmistavat, että aina kun jotain uutta ilmestyy (joko tuotteita tai palveluita), ihmisille ilmoitetaan tästä.
  • Bloggaajat, jotka haluavat maksaa tuotemerkkien, tuotteiden, palveluiden jne. mainostamisesta. Suosituilla bloggaajilla on vaikutusta seuraajiinsa, ja kun he mainitsevat, että jotain on tarpeeksi hyvää ostaakseen sen, ihmiset saattavat haluta ostaa mainitun tuotteen. Joten bloggaajille maksetaan brändin mainitsemisesta, koska se on eräänlainen mainos.

Nämä yllä mainitut ihmisryhmät voivat ostaa Tumblrin seuraajia, koska ne tuottavat lisävoittoa tai niiden avullaan ihmiset saavat suosiota Tumblrissa. 

Kuinka tätä Tumblr-seuraajien yleisöä voidaan käyttää?

On useita syitä, miksi Tumblrin seuraajat voivat auttaa ja mitä etuja he tuovat ostajille:

  • Jos jonkun täytyy houkutella uusien asiakkaiden huomio, Tumblrin seuraajien ostaminen tekee tempun. Ei ole salaisuus, että kun ihmiset valitsevat jotain, he uskovat, että jotain on korkealaatuista, jos muut ihmiset valitsevat tämän esineen. 
  • Kun joku haluaa myydä tuotteita tai palveluita suoraan Tumblriltä. Tässä tapauksessa on helpompaa, kun Tumblr-sivulla on seuraajia, koska he näkevät ilmoitukset uusista viesteistä.
  • On halvempaa ostaa Tumblr-seuraajia kuin ostaa Tumblrin mainosta. Kaikki tietävät, että tämä sosiaalinen verkosto antaa mahdollisuuden ostaa mainosvaihtoehdon, kun sivuja suositellaan muille käyttäjille. Mutta Tumblr-seuraajien ostaminen on paljon halvempaa, ja lisäksi he pysyvät kanssasi. Sillä hetkellä kun poistat mainonnan käytöstä, ihmiset eivät käy sivulla, kun taas Tumblr-seuraajat lukevat edelleen viestejä.
  • Tilaajien ostaminen säästää aikaa ja vaivaa – sivun mainostaminen vie paljon aikaa. Useimmat käyttävät muita sosiaalisia verkostoja ja jättävät URL-linkit Tumblr-tileihin. Se on hyvä idea, mutta vie liian paljon aikaa. Kun joku ostaa tilaajia, hän saa heidät melkein heti, yleensä muutaman päivän sisällä. Profiilin perinteinen mainostaminen voi viedä viikkoja tai kuukausia.

Tumblr-seuraajien ostaminen tuottaa sataprosenttisen tuloksen