Twitch Seuraajia

 

Kaikki seuraajat ovat 100% todellista! Tulevat kaikkialta maailmasta. Seuraajia alkaa kuluessa 1 että 12 tuntia. Nopeus on noin 300 että 2000 seuraajia päivässä.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


500 Twitch
Seuraajia

$44.99  $22.99


1000 Twitch
Seuraajia

$84.99  $42.99


2000 Twitch
Seuraajia

$164.99  $82.99


5000 Twitch
Seuraajia

$334.99  $167.99


10000 Twitch
Seuraajia

$644.99  $322.99


25000 Twitch
Seuraajia

$1194.99  $597.99

Osta Twitch-seuraajia

Twitch on erittäin suosittu suoratoistoalusta, jolla on noin viisitoista miljoonaa katsojaa. Lähinnä suoratoistimet nauhoittavat videoita pelaamista peleistä, mutta sen avulla voidaan myös lähettää liittyvää sisältöä, kuten eSport-kilpailut, musiikki, luova sisältö. 

Suurin osa streamereista keskittyy videopelien suoralle lähettämiselle, vaikka seuraajat saattavat nähdä tallennetun videon myöhemmin pyynnöstä. Seuraajat ovat tärkeitä suoratoistoille, koska he saavat maksun katselusta ja joskus lähettämiensä pelien myynnistä. Joten jos joku haluaa saada ylimääräistä tulolähdettä, hän tarvitsee seuraajia. Helpoin ja nopein tapa saada heidät on ostaa Twitch-seuraajia.

Miksi joku tarvitsee Twitch-seuraajia

On olemassa kaksi syytä, miksi useimmat streamerit tarvitsevat tilaajia:

  • Maksaaksesi lähetysnäkymistä – kun käyttäjät nauhoittavat kuinka videopelejä pelataan.
  • Saadaksesi tuloja pelien myynnistä, jos he jättävät linkin kuvaukseen videoihin.

Molemmat syyt liittyvät tuloihin. On selvää, että kun jollain on katsojia, heille ilmoitetaan heti uudesta sisällöstä tai lähetyksistä.

On erittäin epätodennäköistä, että streamer saa näkymät, kun hänellä on pieni määrä seuraajia. He saattavat löytää tämän videon Twitchin hakukoneella, mutta suurin osa heistä vierailee tilattujen sivuilla.

Joten on viisaampaa luoda mielenkiintoista ja ainutlaatuista sisältöä ja houkutella seuraajia. Kun jollain seuraajista on vakaa yleisö, hän voi luottaa saavansa näkemyksiä heiltä. Jos seuraajien lukumäärä on pieni, hänen videoiden suosio on epätodennäköistä.

Helpoin ja nopein tapa varmistaa sisältösi katseleminen, on ostaa Twitch-seuraajia ja katsojia. Tietenkin vain todellisia seuraajia lasketaan, joten on parempi varmistaa, että yritys, josta haluat ostaa seuraajia, myy ainutlaatuisia tilaajia.

Kuinka saada Twitch-seuraajia?

Twitch on suuri alusta luovan sisällön lähettämiseen. Miljoonat ainutlaatuiset vierailijat katsovat videoita tällä alustalla. On järkevää käyttää tällaista mahdollisuutta saada lisää voittoa. Jos noin viisitoista miljoonaa käyttäjää vierailee siellä joka päivä, ainakin jostain osasta sitä voi tulla seuraajasi.

Mutta kuinka houkutella heidät, jotta he tilaavat Twitch-tilisi? On joitain tapoja, esimerkiksi seuraajien ostaminen maksua varten ja muiden sosiaalisten verkostojen käyttö.

  • Useimpien mielestä seuraajien löytäminen on riittävän helppoa ilmaisilla menetelmillä. Mutta se ei ole niin helppoa, varsinkin kun otetaan huomioon, että useimmat Twitch-käyttäjät ovat jo löytäneet ihmisiä, joita he haluavat seurata ja joiden videot houkuttelevat heitä. Harvoin ihmiset etsivät jotain uutta Twitchilta, ellei heitä suositella.
  • Tällöin on vaikea erottua Twitchistä, varsinkin jos olet aloittelija. Tässä tilanteessa olisi viisasta käyttää epästandardeja tapoja mainostaa tiliäsi, kuten ostaa tilaajia. 
  • Osta todellisia Twitch-seuraajia. Paras vaihtoehto, jos joku ei ole aikaa odottaa ja haluaa saada välittömän tuloksen. Jos joku ostaa todellisia seuraajia, hän saa sataprosenttisen tuloksen.
  • Nämä ihmiset voivat katsella videoita, jotka tilin omistaja Twitch luo, he voivat ostaa pelejä, joita hän suosittelee jne. Tällainen vaihtoehto säästää aikaa ja sitä voidaan pitää sataprosenttisesti tehokkaana mainoksena.