World Wide Vierailijat

 

Kaikki vierailijat ovat 100% todellisia! Tule ympäri maailmaa. Vierailijat alkavat 1–12 tunnin kuluessa. Nopeus on keskimäärin 300-2000 kävijää päivässä.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


5000 World Wide
Vierailijat

$69.99  $34.99


10000 World Wide
Vierailijat

$119.99  $59.99


25000 World Wide
Vierailijat

$179.99  $89.99


50000 World Wide
Vierailijat

$319.99  $159.99


100000 World Wide
Vierailijat

$519.99  $259.99


250000 World Wide
Vierailijat

$1019.99  $509.99

Osta Web-vierailijoita

Kun henkilöllä on verkkosivusto, hän tarvitsee liikennettä, varsinkin jos hän myy tuotteita tällä sivustolla. Jotkut ihmiset saavat lisätuloja sivustoiltaan, jos he sijoittavat mainosbannereita niin, että ihmiset käyvät mainostettuissa sivustoissa. Sillä ei ole väliä mikä menetelmä tai menetelmät käyttävät verkkosivuston omistajaa, hän tarvitsee verkkokävijöitä. Mutta kuinka joku voi vastaanottaa kävijöitä heti? Vastaus tähän kysymykseen – osta web-kävijöitä.

Verkkokävijöiden ostaminen

Ihmiset voivat mainostaa sivustojaan sosiaalisissa verkostoissa, television avulla, jne., se riippuu budjetista. Mutta kaikki nämä menetelmät toimittavat verkkosivustojen omistajille vain sosiaalisen verkoston sivun kävijöitä tai televisiomainonnan tapauksessa he voivat tuottaa vain pienen määrän verkkokävijöitä.

Samaan aikaan tapa ostaa web-kävijöitä tuo heidät suoraan verkkosivustoosi. Tämä tarkoittaa, että he näkevät ehdottomasti sivun sisällön. Jos verkkosivuston omistaja sallii myös mainosbannereiden käytön sivustollaan, hän saa myös palkan, jos jokin määrä näistä ostetusta kävijästä napsauttaa bannereita.

Verkkokävijöiden ostamisella on myös muita etuja:

  • Aikaa säästävä lähestymistapa – jos henkilö tarvitsee välitöntä vauhtia, hän vastaanottaa kävijöitä yhden – kahdentoista tunnin sisällä. Jos henkilöllä on verkkosivustollaan tuotteita, jotka voivat olla suosittuja asiakkaiden keskuudessa, hän voi ostaa verkkosivuilla kävijöitä sivuille, jotka sisältävät valokuvia näistä tuotteista. Tällöin on todennäköisempää, että ihmiset ostavat näitä tuotteita.
  • Jos kävijät tulevat laadukkaalta verkkosivustolta, tällainen toiminta vaikuttaa positiivisesti orgaaniseen liikenteeseen. Jos Google-algoritmi huomaa, että tällä sivustolla on liikennettä luotettavista lähteistä, tämän verkkosivuston sisältö on laatua. Joten Google ja muut hakukoneet, joita ihmiset käyttävät, näyttävät tämän linkin kymmenen parhaan tuloksen joukossa.
  • Sinun ei tarvitse viettää viikkoja verkkosivustosi mainostamiseen sosiaalisten verkostojen avulla. Tietysti tämä lähestymistapa sosiaalisten verkostojen käyttämiseen on tehokkain, mutta joskus verkkosivuston omistaja voi tarvita välitöntä lisäystä. Jos henkilö pyytää vierailemaan virallisilla sivuillaan sosiaalisilla alustoilla, ihmiset vierailevat heissä, mutta vain osa heistä käy virallisella sivustolla, ja vielä pienempi osa ostaa jotain. 

Laadukkaat Viplikes-verkkokävijät

  • Koska meillä on kokemusta laadukkaiden verkkokävijöiden tarjoamisesta, sosiaalisten verkostojen reaktioista, ymmärrämme kuinka sosiaaliset verkostot toimivat ja mitä menetelmiä tulisi käyttää yritysten mainostamiseen. Vierailijakantamme on erittäin suuri, joten jos asiakkaamme tilaavat valtavan paketin verkkokävijöitä, toimitamme hänelle tarkan määrän korkealaatuisia Internet-käyttäjiä.
  • Kaikki nämä käyttäjät ovat aitoja. Tämä tarkoittaa, että emme käytä ohjelmistoja liikenteen luomiseen tai joitain työkaluja, jotka auttavat esittämään ei-aitoja verkkokävijöitä todellisena liikenteenä. 
  • Tarjoamme alhaiset hinnat ja tuemme aina asiakkaitamme. Jos joku tarvitsee verkkokävijöitä heti, hän voi ottaa yhteyttä ja ostaa web-kävijöitä kohtuulliseen hintaan. Varmistamme aina, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja saavat vain laadukkaita palveluita.