Soundcloud Kommentit

 

Kaikki kommentit ovat 100% todellisia! Tule ympäri maailmaa. Kommentit alkavat 1 – 12 tunnin kuluessa. Nopeus on keskimäärin 20-50 kommenttia päivässä. Kommentit voidaan jakaa eri viestien välillä.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


20 Soundcloud
Kommentit

$3.99  $1.99


50 Soundcloud
Kommentit

$7.99  $3.99


100 Soundcloud
Kommentit

$15.99  $7.99


250 Soundcloud
Kommentit

$29.99  $14.99


500 Soundcloud
Kommentit

$49.99  $24.99


1000 Soundcloud
Kommentit

$99.99  $49.99

Mille SoundCloud-kommentit ovat hyviä ja miksi et voi kasva ostamatta niitä promoosi?

Musiikkialustoilla on joskus hieman vaikeampaa siirtyä eteenpäin kovan kilpailun ja suuren määrän lahjakkaiden tekijöiden vuoksi, mutta SoundCloud tarjoaa joitain mahdollisuuksia niitä etsiville – SoundCloud-kommenttien ostaminen on yksi vaihtoehdoista lista. 

Nämä eroavat hiukan tavallisista tykkäyksistä ja seuraajista, mutta ovat oikeastaan ​​yhtä välttämättömiä kuin molemmat – et voi luoda kunnollista mainetta musiikkisivustolla ilman yleisösi palautetta ja kommentteja

SoundCloudia koskevat kommentit voidaan jättää kappaleen mihin tahansa kohtaan, kun niitä soitetaan. Tämä on tärkein osa niistä – tällainen ominaisuus tekee käyttäjästä mahdollisuuden jättää melko monipuolista palautetta, koska seuraaja voi kirjaimellisesti jättää kaikki ajatuksensa kappaleita mistä tahansa kohdasta, jonka he löytävät kätevästä. 

Joten mitä enemmän kommentteja sinulla on SoundCloudissa, sitä paremmin sivusi näyttää kokonaisuutena. Ihmiset löytävät enemmän kommentteja sisältävät sivut houkuttelevimmat mihin tahansa sosiaaliseen mediaan, ja SoundCloud ei ole poikkeus. Hyvä määrä kommentteja SoundCloudissa saa todelliset seuraajat jättämään lisää kommentteja.

Miksi Viplikes on paras online promo-yritys, jonka voit löytää verkosta tällä hetkellä?

  • Pidämme huolta asiakkaistamme, minkä vuoksi alennuksia ja myyntiä asetetaan usein – etenkin verrattuna muihin analogisiin palveluihin. Tällainen kustannusten lasku antaa sinulle harvinaisen mahdollisuuden lisätä valittuihin SoundCloud-kommentteihin myös  jotain muuta – mitä enemmän mainosvaihtoehtoja käytät, sitä suurempia tulokset ovat.
  • Älä unohda kysyä päälliköiltämme kysymyksiä, jos haluat apua oikean kommenttipaketin valitsemisessa profiilisi kohtaan tai haluat tietää jotain tarkkaa toimitus- ja mainosprosessista. 
  • Viplikes ei koskaan käytä robotteja ja tekee yhteistyötä vain todellisten ihmisten kanssa lähettäessään kommentteja SoundCloud-sivuille.  Oikeat ihmiset kirjoittavat sinulle tekstimerkkejä kappaleisiin, profiileihin ja voivat jopa mainita, mitä haluat heidän mainitsevan.

Muista, että jokainen SoundCloudille Viplikesilta ostettu vaihtoehto todistaa sen hyödyllisyyden lyhyessä ajassa. Sama koskee SoundCloud-kommentteja, osta ja katso kuinka paljon voidaan muuttaa parhaaksi pienellä Viplikes-ammattipäälliköiden avulla.