Soundcloud Lataukset

 

Kaikki lataukset ovat 100% todellisia! Tule ympäri maailmaa. Reposts alkaa 1 – 12 tunnin kuluessa. Nopeus on keskimäärin 300-2000 latausta päivässä.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


100 Soundcloud
Lataukset

$3.99  $1.99


1000 Soundcloud
Lataukset

$19.99  $9.99

Soundcloud-latausten edut

Muusikot haluavat saavuttaa seuraajia tai tykkäyksiä, jotkut niistä ymmärtävät, että latauksilla on tärkeän roolin. Tietysti kukaan ei näe latausten määrää. Soundcloud näyttää vain useita tykkäyksiä ja kommentteja sekä seuraajien määrän jonkun tilillä.

Latauksia ei kuitenkaan esitetä kokonaislukuna. Soundcloudin “Lataa” -painike antaa tilien omistajille kuitenkin joitain mahdollisuuksia:

  • Ihmiset näkevät, että kappaleiden kirjoittaja on kiinnostunut esittämään kappaleensa uusille kuuntelijoille sen sijaan, että vain myy niitä. 
  • He saattavat kiinnostaa kirjailijoiden teoksia eikä vain ladata, vaan myös jakaa musiikillisia sävellyksiä, kommentoida niitä, lisätä soittolistaan, seurata kirjailijaa jne.
  • Kun ihmiset näkevät, että lataukset ovat käytössä, he ovat innokkaampia seuraamaan tällaisten ilmaisten kappaleiden kirjoittajaa. Ihmiset tykkäävät kappaleen lataamisesta enemmän, kuin vain kuuntelemisesta, koska se antaa enemmän mahdollisuuksia.
  • Jos musiikkiteosten omistaja sallii kenenkään ladata kappaleitaan, hän osoittaa välittävänsä seuraajistaan ​​ja kuuntelijoistaan.

Saatuaan suosiota Soundcloud-kuuntelijoiden keskuudessa, hän voi sallia maksetun latauksen. Kun monet ihmiset tietävät teoksistasi, on aika ansaita rahaa lahjakkuudestasi.

Mutta mitä tehdä, jos lataukset ovat ilmaisia, mutta kukaan ei halua ladata niitä? On hienoa, että aikakaudellamme meillä on lukuisia mahdollisuuksia levittää sanaa toiminnastamme. Jos esimerkiksi kukaan ei lataa kappaleitasi, osta Soundcloud-lataukset oikeilta ihmisiltä.

Miksi Soundcloud-latausten ostaminen on hyvä idea?

Jos joku on ottanut käyttöön ilmaisen latausvaihtoehdon Soundcloudissa, hän odottaa, että kaikki kuuntelijat lataavat kappaleet. Mutta jos kukaan ei tiedä tästä henkilöstä taiteilijana, ei ole mahdollista, että joku lataa hänen teoksensa.

Joten ostamalla Soundcloud-lataukset voi välittömästi ratkaista tämän ongelman. Vain niiden ihmisten, jotka ovat päättäneet ostaa latauksia, on tiedettävä, että lasketaan vain todellisten ihmisten lataukset.

Soundcloud tarkistaa, käyttävätkö käyttäjät jotakin laitonta menetelmää, joka antaa heille etuja, joita hallinto ei salli. 

Joten kenen tahansa täytyy luottaa vain niihin yrityksiin, jotka käyttävät laillisia menetelmiä, esimerkiksi Viplikes, joka myy vain todellisia ja halpoja Soundcloud-latauksia.

Viplikes – halvat Soundcloud-lataukset kaikille

  • Tarjoamme korkealaatuista palvelua kohtuulliseen hintaan. Emme tarjoa vain halpoja palveluita, mutta tarjoamme asiakkaillemme aina alennuksia.
  • Tarjoamme vain oikeita latauksia, mikä tarkoittaa, että joka kerta kun kappale ladataan, aito henkilö napsautti painiketta. Pidämme aina yhteyttä, joten varmista, että vastaamme kaikkiin kysymyksiisi melkein heti.
  • On tärkeää luottaa kokeneisiin yrityksiin, ja Viplikes on yksi parhaista yrityksistä, joka myy sosiaalisten verkostojen tykkäyksiä, kommentteja ja Soundcloud-latauksia. 

Joten jos sinun pitää ostaa Soundcloud-lataukset, tiedät mistä ne ostaa.