Soundcloud Seuraajia

 

Kaikki seuraajat ovat 100% todellista! Tulevat kaikkialta maailmasta. Seuraajia alkaa kuluessa 1 että 12 tuntia. Nopeus on noin 300 että 2000 seuraajia päivässä.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


100 Soundcloud
Seuraajia

$3.99  $1.99


1000 Soundcloud
Seuraajia

$15.99  $7.99


2500 Soundcloud
Seuraajia

$37.99  $18.99


5000 Soundcloud
Seuraajia

$71.99  $35.99


10000 Soundcloud
Seuraajia

$133.99  $66.99


25000 Soundcloud
Seuraajia

$295.99  $147.99

Lyhyt opas kannattavasta ja tuottavasta ostosta

Vuosien aikana me parannamme taitojaan myydä korkealaatuisia SoundCloud-seuraajia, tehdä asiakkaista tyytyväisiä ja kääntyväisiä takaisin yhä enemmän ajan myötä.

Ihmisille, jotka yrittävät ladata musiikkisisällön eri sivustoille, kehitysprosessi ja oikean promo-ohjelman asettaminen voi olla jopa vaikeampaa kuin teksti- ja valokuvamediassa.

Siksi SoundCloud-seuraajien ostaminen voi olla hyödyllistä. Voit vaihdella 100 – 10 000 seuraajan ostamisesta SoundCloudista ja saavuttaa silti monia etuja. 

Mistä SoundCloud-seuraajia todellisuudessa ostetaan?

Kuten tiedät, fanit tai seuraajat ovat perusta kaikille sosiaalisen median verkkosivustoille. Ne tykkäävät, jättävät kommentteja ja kaikkia muita verkossa saatavissa olevia merkkejä.

Kun ihmiset näkevät jotain, jota jo arvostetaan (seurataan tai pidetään), he kiinnostavat enemmän tällaista sisältöä (musiikkia) kuin sitä, jota ei ole aivan nähnyt ja kuunnellut.

Seuraajat näyttävät, onko sisältö kuuntelemisen arvoinen, kannattaako seurata taiteilijaa ja tuleeko kumppanuuden arvoiseksi, jos etsit jonkun työllistää taiteelliselta kentältä.

Viplikes sosiaalisena mainosmateriaalina tietää, kuinka vaativia SoundCloud-seuraajat ovat, ja esittää jopa 25 000 seuraajaa SoundCloudissa, jota on saatavana yhdessä pakkauksessa. 

Välitämme asiakkaistamme ja analysoimme jatkuvasti markkinoita selvittääksemme, ovatko nämä määrät riittäviä.  Myös neuvottelemme ja opastamme asiakkaitamme, kunnes SoundCloudin-seuraajien tilaus on toimittamassa.

Ostamisen perussääntöjen selvittäminen

  • Ostaessasi kirjaimellisesti mitä tahansa, sinun tulee etsiä portfoliota / kommentteja / muistiinpanoja, jotka SoundCloud-fanien aiemmat ostajat ovat jättäneet valitusta yrityksestä. 
  • Tarkista, onko sivustoilla aiemmilta asiakkailta ainakin kiitollisia kommentteja ja yritä varmistaa, että he ovat ajan tasalla ja todellisia. Luotettavilla yrityksillä on aina kommentteja SoundCloudin ostamista seuraajista sivuillaan, jotka yleensä jätetään nimettömästi pop-median mainoskentän yksityisyyden vuoksi. 
  • Puhu suoraan teknikolle – heidän tulee olla tietoinen kaikista yksityiskohdista, jotka liittyvät seuraaviin SoundCloud-seuraajien ostoksiin, ja heidän pitäisi pystyä vakuuttamaan, että yritys käsittelee tilaukset riittävän ammattimaisesti ja hienosti.
  • Varmista, että SoundCloud-seuraajien tilauksesi hoitaa ammatillinen konsultti tai teknikko. Tämä on helppo huomata aloittaessasi keskustelua tekniikan kanssa SoundCloud-fanien ostamisesta. Jos kuulet outoja epäloogisia selityksiä siitä, kuinka nämä SoundCloud-seuraajat toimitetaan,  se tarkoittaa, että sinun edessä on huijari. Todennäköisesti tämä yritys käyttää robotteja räjäyttääksesi seuraajien lukumäärän. 

Mitkä ovat tavoitteesi tarkalleen? Haluatko tulla paikallisesti kuuluisaksi, hankkia pienen, mutta todella rakastavan yleisön ja pysyä tyytyväisenä siihen? 

Tässä tapauksessa voit olla tyytyväinen saavuttamalla 1 000 seuraajaa SoundCloudiin ja jatkaa lisäämään SoundCloud-seuraajia aika ajoin.

Jos olet kohdistunut isoihin ja kansainvälisiin, valmistaudu hankkimaan 10 000 seuraajaa SoundCloudista ja muusta. Se ei ole niin pelottavaa kuin miltä kuulostaa: onneksi luotettavat pop-media PR-virastot yleensä tarjoavat miellyttäviä ja käteviä alennuksia. Siitä huolimatta voi ostaa SoundCloud-seuraajia, kunnes seuraajien määrät muuttuvat yhä suuremmiksi ja sinulla on vaadittava seuraajien lukumäärä.