Soundcloud Tykkää

 

Kaikki Tykkää 100% on todellista! Tykkää kaikkialta maailmasta. Ihmisten pitää aloittaa 36 tunnin kuluessa, keskimääräinen nopeus on 300 että 2000 tykkää päivässä.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


20 Soundcloud
Tykkää

$1.99  $0.99


50 Soundcloud
Tykkää

$2.99  $1.49


100 Soundcloud
Tykkää

$3.99  $1.99


1000 Soundcloud
Tykkää

$25.99  $12.99

Miksi Soundcloud-tykkäyksiä kannattaa ostaa?

Älä tunne, että olet yksi niistä ihmisistä, jolla ei ole lahjakkuutta, joten hänen täytyy ostaa vääriä Soundcloud-tykkäyksiä halvalla. Puhumme oikeista ihmisistä, jotka jättävät tykkäyksiä. Tällainen toiminta, halpojen peukaloiden ostaminen, on hyvä tapa aloittaa.

Ensinnäkin Soundcloudin tykkääminen edustaa aitojen ihmisten ihailua. Jos kappale tai musiikillinen sävellys on ainutlaatuinen ja vaikuttava, ihmiset ilmaisevat nautintoa yleensä kommenteilla, uudelleenpostauksilla, mutta useammin tykkäyksillä.

Joten Soundcloudin tykkäys osoittaa, että käyttäjien mielestä musiikillinen sävellys tai kappale on ilahduttavaa. 

Miten päästä trendi listaan?

Raidat, joista nauttivat ihmiset, kuuluvat trendi listaan. Jos nuoren taiteilijan teokset joutuvat tällaiseen luetteloon, se on välitöntä menestystä, koska kaikki Soundcloudia käyttävät ihmiset, jotka vierailevat pääsivulla, näkevät hänen musiikkiteoksia.

  • Soundcloud-tykkäykset houkuttelevat potentiaalisia ostajia. Jos joku todella pitää kappaleesta, hän haluaisi ostaa sen ja kuunnella sitä milloin vain haluaa, millä tahansa laitteella. Verkon odottamisen sijaan on helpompaa maksaa lataamisesta ja kuuntelemisesta, vaikka Internet-yhteyttä ei olisikaan.
  • Kappaleet, joilla on enemmän Soundcloud-tykkäyksiä, viittaavat siihen, että työ on hyvää ja sitä kannattaa kuunnella. Siksi pitäisi seurata tätä säveltäjää. Tällainen fanien toiminta auttaa saamaan uusia faneja.
  • Jos joku käyttää Soundcloudia vain uran alkuun, potentiaaliset sijoittajat saattavat kiinnostaa taiteilijoista, joilla on musiikkia, josta ihmiset “tykkäävät”. Tämä osoittaa, että muusikolla on tulevaisuutta ja että se voi tulla kuuluisammaksi.

Kuten edellä jo mainittiin, kuka tahansa voi ostaa tykkäyksiä Soundcloudista halvalla hinnalla tarvittaessa. Se on hieno idea aloittamiseen, myöhemmin säveltäjän ei tarvitse ostaa Soundcloud-tykkäyksiä, koska edellinen hankinta tuo hänelle tarvitsemansa – uudet kuuntelijat.

Ainoa asia, jota tulisi mainita – osta aina todellisia Soundcloud-tykkäyksiä, ei fiktiivisiä tai tuotettuja. Jos fanit saavat selville vääriä Soundcloud-tykkäyksiä tai bottien tuottamia, voit kadottaa ne ikuisesti. Joten oikeat ihmiset ovat parempia.

On syy, miksi ihmiset eivät luota yrityksiin, jotka myyvät halpoja Soundcloud-tykkäyksiä, seuraajia, kommentteja jne. He eivät halua saada vääriä peukaloita, koska he uskovat, että todelliset ihmiset eivät pidä, jos he ovat pyydettiin tekemään niin.

Mutta se ei ole totta, on olemassa tapoja pyytää ihmisiä tykkäämään profiileista. Esimerkiksi, Viplikesillä, jolta voi ostaa aitoja ja halpoja Soundcloud-tykkäyksiä, seuraajia, kommentteja ja palautteita muihin sosiaalisiin verkostoihin, on omat verkkosivut lukuisilla seuraajilla.