Soundcloud Toistaa

 

Kaikki toistaa ovat 100% todellisia! Tule ympäri maailmaa. Toisto alkaa 1 – 12 tunnin kuluessa. Nopeus on keskimäärin 300-2000 peliä päivässä.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


1000 Soundcloud
Toistaa

$3.99  $1.99


5000 Soundcloud
Toistaa

$15.99  $7.99


10000 Soundcloud
Toistaa

$29.99  $14.99


25000 Soundcloud
Toistaa

$59.99  $29.99


50000 Soundcloud
Toistaa

$79.99  $39.99


100000 Soundcloud
Toistaa

$127.99  $63.99

Osta Soundcloud-soittoja

Ihmiset rakastavat Soundcloudia, koska he voivat kuunnella ilmaiseksi kaikkea suosikkia. Mutta mikä on tärkeämpää – kuka tahansa voi löytää uusia artisteja ainutlaatuisella musiikillaan. Tällainen ominaisuus antaa nuorille taiteilijoille mahdollisuuden erottua ja tulla suosituksi kuuntelijoiden keskuudessa. Mutta miten erottua, jos niin monet taiteilijat käyttävät Soundcloudia? Yksi tehokkaimmista tavoista on ostaa Soundcloud-toistoja, onneksi ne ovat halpoja, erityisesti Viplikesiltä.

Soundcloud on nuorten taiteilijoiden mahdollisuus aloittaa musiikillinen uransa tai yksinkertaisesti saada korvausta harrastuksistaan. Miksi ei? Jos musiikki tuo jollekin iloa, miksi et jaa sitä kuuntelijoiden kanssa.

Mutta sitä on vaikea huomata. Muusikot haaveilevat tuhansista kappaleista, latauksista ja kommenteista. Tällainen kuuluisuus antaa heille inspiraatiota luoda uusia musiikkiteoksia. Tästä syystä tällaiset taiteilijat ostavat välittömiä Soundcloud-toistoja halvalla. Ja kukaan ei voi sanoa, että tämä on huono idea, koska näytelmät ovat tärkeitä.

Mitkä ominaisuuksia toistot antavat Soundcloudissa?

Kun ostat halpoja toistoja Viplikesiltä, ostat uusia mahdollisia kuulijoita. Pidä tätä prosessia mainontana. Ihmiset uskovat mainosten tai mainosten Internetissä, ja Soundcloud-toistojen ostaminen on samaa, vain tämä menetelmä on halpa.

Kukaan ei kiistä sitä tosiasiaa, että kun kukaan ei tiedä muusikosta, hänestä ei tule suosittua. Joten kaikkia mainontamenetelmiä on käytettävä.

Mutta miksi toistoja? Miksi ei tilauksia tai seuraajia? Kun joku etsii uutta musiikkia Soundcloudista, hän todennäköisesti tarkastelee mitä on trendi nyt. Kuka tahansa voi käydä Soundcloudin pääsivulla ja tutustua 50 parhaan luettelon joukkoon. Tässä luettelossa esitetään kappaleita, joissa on lukuisia tykkäyksiä ja soittoja.

Kuka tahansa voi tarkistaa tämän luettelon. 50 parhaan joukosta löydät kappaleita, joissa on melkein miljoonia soittoja. Vaikuttaa mahdotonta saavuttaa sellaista lukua, mutta tulos on ehdottomasti kokeilun arvoinen. Vaikka kestää hetken, kun joku lopulta julkaistaan ​​sellaiseen luetteloon, kaikki miljoonat vierailijat voivat käydä kirjailijoiden sivulla ja seurata taiteilijaa, jos he pitävät kuulluistaan.

Joten jos vain yksi kappale lähetetään tällaiseen luetteloon, saat mahdollisuuden lisätä suosiotasi

Muiden Soundcloud-soittojen ostamisen etujen joukosta löydät nämä:

  • Uudet asiakkaat. On selvää, että jos tuhat käyttäjää kuuntelee musiikillista sävellystä, ainakin osa niistä lataavat kappaleen ja maksavat sitä. 
  • Uudet Soundcloud-kuuntelijat. Oikeat ihmiset jakavat yleensä haluamansa, joten jos he luulevat kappaleen olevan todella hieno, he julkaisevat sen uudelleen ja kaikki heidän ystävänsä näkevät kappaleen. Jos sellaiset ystävät kuuntelevat ja pitävät kappaleesta, todennäköisimmin, että he seuraavat ainakin sen tekijää saadaksesi tiedon uusista kappaleista.
  • Jos etsit manageria, osoita hänelle, että kappaleet ovat suosittuja Soundcloudissa. Johtajat etsivät nuoria kykyjä ja haluavat olla varmoja, että kuulijat pitävät heistä. Soundcloud-soitot ovat suosion indikaattoreita. Olisi kannattavaa tehdä sopimus tällaisten lahjakkaiden taiteilijoiden kanssa.