Soundcloud Viesti

 

Kaikki viesti ovat 100% todellisia! Tule ympäri maailmaa. Viesti alkaa 1 – 12 tunnin kuluessa. Nopeus on keskimäärin 300–2000 repostsia päivässä.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


100 Soundcloud
Viesti

$5.99  $2.99


1000 Soundcloud
Viesti

$43.99  $21.99

SoundCloud-postausten edut

Joten kuten tiedät, SoundCloud on valtava musiikkialusta, jonka avulla sisältöäsi voi nostaa muiden tekijöiden joukossa ostamalla vain joitain laadukkaita online promo-palveluita, esimerkiksi voi ostaa SoundCloud-uudelleenpostauksia kappaleistasi ja soittolistoistasi. 

SoundCloudin-uudelleenpostauksia ei ehdottomasti voida nimetä välttämättömimmäksi palveluksi, mutta niillä on suuri merkitys sisältösi online-näkyvyydessä, jonka ne voivat helposti tehdä tuhansia kertoja paremmin lyhyessä ajassa. 

Jos ostat laadukkaita uudelleenpostauksia, voit olla varma, että kappaleet huomataan useita kertoja useammin kuin ennen. Kuinka se todella toimii?

  • Joten jos olet juuri luonut sivun ja sinulla ei ole mitään asioita siinä – aloita ehdottomasti tärkeimmistä asioista, kuten tilaajista ja peukaloista, ja lisää sitten jotain, kuten SoundCloud-postaukset ja useita muut vaihtoehdot, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla verkkosivuiltamme. 
  • Mitä useammin kappaleesi esitetään muilla sivuilla, sitä useammin muut käyttäjät sitä kuuntelevat, ehkä jopa pitävät siitä ja lataavat. 
  • Näin lisäät paljon kampanjaasi ostamalla vain yhden vaihtoehdon SoundCloud-udelleenpostauksista profiilillesi. Ne toimivat parhaiten jo ostettujen promo-palveluiden kanssa, joita voit ensin soveltaa profiiliisi. 
  • SoundCloud-postaukset maksimoivat saavutetut hyödyt ja saavat sinut ymmärtämään, kuinka lisäpalvelut voivat rakentaa profiilisi maineesi kaikissa sosiaalisissa medioissa.
  • SoundCloud-postaukset ovat hyviä myös ylläpitämiselle. Jos etsit vaihtoehtoa, joka voi auttaa sinua selvittämään saavutetun menestyksen, olet oikealla tiellä. 
  • Postaukset lisäävät näkyvyyttä, niistä tulee varmasti hyvä aloituskohta äskettäin ladatut kappaleet ja levittää kaikenlaista tarvitsemasi tietoa alustan ympärille.

Miksi verkkomainonta tällä hetkellä on välttämätöntä?

Jonkin aikaa sitten ihmiset olivat varmoja siitä, että jos viettävät tarpeeksi aikaa verkossa, he saavat mitä haluavat – esim. postaukset SoundCloudissa, peukkua tai tonnia uusia tilaajia, jotka olivat ehdottomasti saavuttamattomia keskinäisen mieltymyksen ja seuraamisen avulla. 

Viplikes on palvelu, joka tarjoaa muutama vaihtoehtoa vaadittujen SoundCloud-postausten ostamiseen. Tämä antaa enemmän monimuotoisuutta olevaan tuotevalikoimaamme ja näin teemme sopivien ja maksettavien tavaroiden löytämisen mahdolliseksi jokaiselle asiakkaallemme.