Youtube In-Tykkää

 

Kaikki in-tykkäävät ovat 100% todellisia! Varmista, että tilisi on julkinen.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


50 Youtube
In-Tykkää

$9.99


100 Youtube
In-Tykkää

$29.99  $14.99


500 Youtube
In-Tykkää

$79.99  $39.99


1000 Youtube
In-Tykkää

$139.99  $69.99


2500 Youtube
In-Tykkää

$299.99  $149.99


5000 Youtube
In-Tykkää

$539.99  $269.99

Osta dislikesit YouTubessa

YouTube on paikka, jossa kaikki voivat katsella videoita, pidä niistä tai ei pidä niistä, jakaa jne. Vielä tärkeämpää on, että tämän alustan avulla ihmiset saavat rahaa. Aluksi heidän on kuitenkin suosittava YouTube-kanavia, ja sitten nämä kanavat tuovat voittoa. On selvää, että tykkäämiset ja näkemykset popularisoivat sisältöä, mutta entä inhoamiset? Voiko joku ostaa dislikesit YouTubesta ja tehdä kanavia suositummiksi?

Miten dislikesit voidaan käyttää?

Ensimmäinen mielessä oleva epäilyjen käyttö – epäonnistumisten tilaaminen kilpailijoille. Kuvittele, kahdella kanavalla on katsojia, mutta ensimmäinen omistaja haluaa tehdä toisesta vähemmän suositun, joten hän tilaa negatiivisia reaktioita.

Se on epäeettistä ja voi olla hyödytöntä asiakkaalle, joka tilasi tällaisen vaihtoehdon. Miksi hyödytön? Kanavan omistaja, joka on vastaanottanut kaikki vääriä peukalot, voi lähettää pyynnön YouTube-järjestelmänvalvojalle. He tarkistavat ovatko negatiiviset reaktiot todellisia tai vääriä. Jos ne ovat vääriä, hallinto poistaa ne.

Joten, jos on tarpeen ostaa YouTube-inhoa ​​toiselle kanavalle, varmista, että yritys, jonne tilaat ne, jätä ne pidemmän aikaa. Esimerkiksi, sellainen luotettava yritys monivuotisen kokemuksen kanssa on Viplikes.

Mutta voi käyttää dislikesiä edistämään henkilökohtaista kanavaa. Tällainen ajatus kuulostaa epätodelliselta ja kelvottomalta, mutta YouTube-kanavia voi popularisoida käyttämällä peukaloa alas. 

Se ei ole mahdollista, kun videolla on tuhansia näyttökertoja, satoja tykkäyksiä ja nolla inhoa. Ihmisten luonne on erilainen – toiset pitävät videoista, koska pitävät niistä, toiset eivät pidä videosisällöstä vain siksi, että he eivät pidä kuvasta, äänistä, pituudesta jne.

Jos joku on ostanut satoja tykkäyksiä ja tuhansia näyttökertoja, hänen on varmistettava, että video saa negatiivisia reaktioita. Videosisältö, jolla on valtava määrä tykkäyksiä ja joilla ei ole epämääräisiä suosituksia, voi saada ihmiset, jotka tykkäävät, ja katselemaan ostopaikkojaan. Joten peukalot luovat luotettavamman ilmapiirin.

YouTube-peukaloita voidaan käyttää välineenä manipuloida ihmisten ajatuksia. Kuvittele, että joku jätti negatiivisen kommentin videon alle. Poistamisen sijaan kanavan omistaja voi ostaa YouTube-suosikkeja tällaisesta kommentista. Ihmiset ajattelevat – muut käyttäjät eivät pidä tästä kommentista, joten se ei ole totta, mitä ihminen kirjoitti.

Joten joskus negatiiviset reaktiot voivat tuoda positiivisia tuloksia, sinun tarvitsee vain kuinka niitä käyttää. Toinen mielessä oleva kysymys – mitä inhoavat ovat parempia. 

Mitkä YouTube-inhot ovat parempia?

  • Luodut inhot eivät tuo kanavan omistajaa mihinkään, varsinkin jos hän tilaa hänet jonkun toisen kanavalle. YouTube tarkistaa videot selvittääkseen, mitkä käyttäjät käyttävät kiellettyjä lisämenetelmiä.
  • Jos inhoa ​​syntyy yön yli, ne ehdottomasti poistetaan. Sama sääntö toimii tykkäyksissä ja näkymissä, varsinkin jos ne kaikki ovat peräisin yhdestä maasta tai kaupungista.
  • Jonkin aikaa sitten käyttäjät käyttivät vääriä YouTube-tilejä, mutta nykyään nämä tilit on vahvistettava puhelinnumerolla. Käyttämällä sellaisia ​​tilejä ihmiset voivat luoda enintään sata inhoa.

Paras tapa – ostaa YouTube-inhoja oikeilta ihmisiltä ja luotettavalta organisaatiolta, esimerkiksi, Viplikesiltä . Vain oikeiden ihmisten aidot tykkäykset eivät näytä epäilyttäviltä. Tällaiset inhot näyttävät siltä, ​​että kaikki YouTube-inhot olisivat luonnollisia.