Youtube Tilaajat

 

Kaikki tilaajat ovat 100% todellisia! Tule ympäri maailmaa. Palvelu alkaa 1 – 12 tunnin kuluessa. Nopeus on keskimäärin 100-300 tilaajaa päivässä.

Varmista, että olet syöttänyt oikean sivun URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

 


250 Youtube
Tilaajat

$19.99


500 Youtube
Tilaajat

$35.99


1000 Youtube
Tilaajat

$59.99


2000 Youtube
Tilaajat

$112.99


3000 Youtube
Tilaajat

$160.99

YouTube-tilaajien ostaminen

Tämä sovellus on hieno lähde saada lisätuloja. Jotkut YouTubers jopa käyttävät sitä pääasiallisena voitonlähteenä. Ainoa tehtävä niille, joilla on suuri ihailijoiden yleisö, on  mielenkiintoisten videoiden julkaiseminen. Entä mitä aloittelijoiden täytyy tehdä, erityisesti jos heillä on vähän tilaajia? Vastaus on – ostaa YouTube-tilaajia.

Missä tilanteissa ihailijat voivat auttaa ansaitsemaan rahaa?

Jos haluat ostaa aktiivisia YouTube-tilaajia, katso kaikki heidän hyötynsä. Mitä tapahtuu, jos jollain on useita tuhansia aktiivisia ihailijoita? Kun sellainen YouTuber lähettää jotain kanavalleen, kaikille seuraajilleen ilmoitetaan siitä.

  • Jos useimmat seuraajat ottavat ilmoitukset käyttöön, he saavat uutisia, vaikka he eivät tällä hetkellä katso videoita.
  • Jos ilmoitukset on sammutettu, seuraavan kerran, kun henkilö avaa YouTube-sovelluksen, hän siirtyy tilauskategoriaan ja näkee siniset täplät, jotka osoittavat, että  kanavan omistaja lähetti uusia videoita.

Kuvittele, että jollain on miljoona tilaajia ja hän yhdisti kanavansa YouTube-mainontaan. Suurempi osa seuraajista näkee uuden sisällön, kun taas osa käyttäjistä napsauttaa mainosta.

Tällöin Youtuber saa voittoa. Joten on paljon helpompaa ansaita rahaa, kun henkilöllä on useita ihailijoita. Jos kanavalla on vähän ihailijoita,  videon popularisoiminen on vaikeaa ja rahan saaminen on ihan hankalaa.

Tilaajat todella auttavat saamaan voittoa sellaisissa tilanteissa:

  • Yritysten omistajat avaavat business-sivun. Tällaista vaihtoehtoa voidaan pitää halpana keinona mainostaa tuotteita tai palveluita. Jos on tarvetta esitellä ja popularisoida tuotteita, video tästä tuotteesta voi auttaa saavuttamaan tämän tavoitteen.
  • Bloggaaja haluaa saada ylimääräisen voitonlähteen mainonnan avulla.
  • YouTuber haluaa tulla suosituksi. Tällöin jotkut tuotemerkit saattavat maksaa hänelle niin, että hän mainitsee tuotemerkin palvelut tai niiden tuotteet. Itse asiassa monet suositut YouTube-bloggaajat ansaitsevat rahaa tällaisen vaihtoehdon avulla.

Jos yrityksen omistaja käynnistää mainostamisen, hän saa ylimääräisen tulolähteen. Sama idea toimii, jos suosittu YouTuber käynnistää mainokset.

Paras paikka ostaa YouTube-tilaajia

Jos sinun pitää mainostaa kanavaa, kannattaa ostaa tilaajia kokeneelta yritykseltä. Meillä on yli viiden vuoden kokemus, mikä tarkoittaa, että tiedämme parhaat tavat mainostaa tilejä.

Meillä on useita etuja, joiden avulla voimme erottua:

  • Käytämme vain oikeita tilaajia. Meillä on omia verkkosivuja tuhansilla tilaajilla. Kun ostajat ostavat YouTube-näyttökertoja, tykkäyksiä, tilaajia, näytämme heidän kanavansa linkit, jotta ihmiset voivat seurata niitä. Vastineeksi nämä ihmiset saavat ilmaisen pääsyn haluttuun sisältöön.
  • Verkkosivumme on turvallinen – asiakkaiden ei tarvitse valtuuttaa Google-tilitietoja (salasana ja kirjautuminen) ostamaan aktiivisia tilaajia. Asiakkaat kirjoittavat vain kanavan URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.
  • Matalat hinnat. Lisäksi tarjoamme aina alennuksia.

Joten YouTube-tilaajien ostaminen on paras vaihtoehto, kun ihmiset eivät halua tuhlata arvokasta aikaa. Viplikes on paikka, josta kuka tahansa voi ostaa YouTube-tilaajia nopeasti ja edullisesti.